Need for Speed Hot Pursuit

pa3

New member
Bez reklam
u la la, już to widzę na moim ekranie, w przeciwieństwie do HP2 tutaj rozgrywka jest o wiele szybsza, jedynie co pozostało takie samo to lokację - w końcu po co zmieniać coś, co było idealne :eek:k:

premek111

Active member
Bez reklam
kolejny odgrzewany kotlet od EA, cieniutka gra, dla młodzieży w sam raz :lol:
A niby dlaczego dla mlodzieży ?Nie widze w tym nic złego.Rozumiem, że masz na myśli nastolatków( - 18 ) Większość z nas to już nie młodzież i jesteśmy tym tytułem zainteresowani.

Ostatnia edycja:

PeterMac

New member
Bez reklam
z braku laku można pograć ale dla mnie to juz tam nie wiem która odsłona serii i nie robi na mnie kompletnie wrażenia juz to widziałem, powielany schemat i to jeszcze w kiepskim arcadowym wydaniu, cała seria zeszła na psy i nie może sie odnaleźć a autorzy co roku pchają serie w inny wymiar wyscigów a to poscigi policyjne, a to wyscigi nocne, a to spróbowanie zrobienia wyscigów w strone symulatora ostatni Shift, a tak naprawde wszysko jest bardzo przeciętne.
Ciekwe co wymyslą za rok moze wyscigi kosiarek z dopalaczami i tak to ludzie łykną i polecą do sklepów bo nowiutkiego NFS'a z wywieszonym jezykiem.

Ostatnia edycja:

premek111

Active member
Bez reklam
Szczerze ostatnie serie mnie nie przekonywaly ,oprócz Shift`a,natomiast ten tytuł biore ze wzgledu na sentyment do oryginalnego NFS HP.No i robi go Criterion :D

Peek

New member
Bez reklam
E tam dla młodzieży, nowy NFS wraca do korzeni i pozwala na luzie się pościgać ze znajomymi i to jest ok, chciałbyś tylko myśleć jak dobrze wejść w zakręt w Gran Turismo? Dobre arcade też czasami zdaje egzamin. Ja postaram się nowego NFSa kupić.

pa3

New member
Bez reklam
kolejny odgrzewany kotlet od EA, cieniutka gra, dla młodzieży w sam raz :lol:

Pokaż mi "ścigałkę" typową dla dorosłych!!, jeśli nie czujesz klimatu tej gry, co jest podstawą tej odsłony, to trudno.

Co do" młodzieży", patrząc na twój opis:
HTPC (Corei3 530, Asus P7H55D-M EVO, Intel SSD X25-M 80GB, 4GB DDR3 G.Skill RipJaws, Antec Fusion Black),
zastanawiam się jaki dorosły chwali się tym, ile ma pamięci ram, czy jaki procesor - jak widzisz każdy ma coś z dzieciaka :)

mietek099

New member
Nowy NFS zapowiada się wyśmienicie. W przeciwieństwie do SHIFTa, który miał być pseudo symulatorem (a miał model jazdy IMO kompletnie niegrywalny) znów dostaniemy czysty arcade i to mi się właśnie podoba (a nastolatkiem nie jestem;]). Tak jak już ktoś wspomniał, wyścigi to nie tylko symulatory. Czasem też trzeba trochę poszaleć.

Ostatnia edycja:
Do góry