Need for Speed Hot Pursuit

yarcoos

New member
Tytul: Need for Speed Hot Pursuit
Tworcy: Elektronicy dali popracowac ekipie z Criterion
Cel: Nadzieje na swiezy powiew w coraz bardziej rozmienianej na drobne, legendarnej serii NFS
Fabula: ja uciekam, wy mi pomagacie, gliniarze nas gonia
Premiera: datowana na 16 listopada

Ponizej link do polskiego zwiastuna z muza Marlina Mansona w tle :twisted: Ptyś z kremem:
YouTube - Need for Speed? Hot Pursuit - zwiastun

...to czekam do jesieni na grywalne demo...

Carbon_

New member
Bez reklam
Jest szansa, że będzie dobrze. To powrót do pierwszego i drugiego Hot Pursuit. Będą piękne, zamknięte trasy.

premek111

Active member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

Peek

New member
Bez reklam
Jak dla mnie to troszke kaszanka. To już było, nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. W dodatku koncept Shifta był dobry i według mnie powinien być kontynuowany. Mało tego, Criterion nie ma u mnie najwyższych notowań. Tak bardzo wychwalany Burnout Paradise mi wcale się nie podobał. Jednak widziałem gameplay z E3 na youtube i gra już teraz wygląda pięknie, mozliwe, że kupię chociażby z sentymentu, co nie znaczy, że grę spisuję na straty.

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Teraz się właśnie wchodzi.
Jak producenci nie potrafią zrobić dobrej nowej gry to bardzo dobrze, że wracają do korzeni, do czegoś dobrego i sprawdzonego.
Czekam na NFS i Driver.

Pojeździłbym jakimś fajnym, czarnym Diablo w górach :D

Pozdrawiam,

Whiplash

New member
Bez reklam
ALe to byly czasy... NFS HP i jazda Ferrari 550 Maranello na Hometown albo Driver... te emocji kiedy wlaczalo sie Undercovera i nalezalo zdac test z jazdy na parkingu hehe

azet

Member
Bez reklam
ufff , to była gra, pierwsze hot pursuit- komputer, monitor 15 cali, i jeszcze podzielony na dwie części, i te pościgi i ucieczki, oj się pograło, oj pograło w dwoje, było nieźle

premek111

Active member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

yarcoos

New member
Teraz się właśnie wchodzi.
Jak producenci nie potrafią zrobić dobrej nowej gry to bardzo dobrze, że wracają do korzeni, do czegoś dobrego i sprawdzonego.
Czekam na NFS i Driver.

Pojeździłbym jakimś fajnym, czarnym Diablo w górach

Pozdrawiam,

Tez mi czasem teskno za tamtymi klimatami, pierwszy PC i pierwszy NFS cos kolo 1994/1995 roku.
Scigalismy sie na studiach w akademiku na jednym kompie, porownujac czasy przejazdow :D Old School Multi :grin:
Strach pomyslec, ze minelo 15 lat... Dlatego jednak jakis taki sentyment do serii pozostal i czlowiek chce przynajmniej sprobowac kolejnego Needa.
Jak do tego kisielu dodam Tworcow Burnouta- moich pierwszych konsolowych wyscigow, to raczej decyzja juz podjeta 8)

ps. brakuje mi trzech odznak online do platyny w NFS Shift- jak ktos chetny do obopolnego zrobienia to zapraszam na priv ;)

yarcoos

New member
Jak juz, to ja osobiscie wole poledwiczki z KFC- nie, zeby to byl ambitniejszy "fastfut"- tak mi po prostu jakos kiedys zasmakowaly.
Podobnie bylo z Burnoutem...

Masta_J

Active member
Bez reklam
Ja tylko w Burnout'cie czuję asfalt pod kołami, nie wiem jak Wy.

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

premek111

Active member
Bez reklam
A ja czekam na NFS HP i jak juz bede grac to sobie zamowie jakiegos "fast food`a" przez telefon żeby z domu nie wychodzić :kom:;)

Peek

New member
Bez reklam
hehe ja tak samo;)

W koncówce roku aż gęsto do dobrych ścigałek: Gran Turismo 5, F1 2010, NFS i WRC.

Ciekawe czy juz w przyszłym roku zobaczymy Dirta 3 i Grida 2.

Do góry