Dokładnie posłuchaj z czymś innym niż te kolumny co były podpięte na AS bo powiem Ci szczerze że jak dla mnie to za tyle kasy bardzo słabo i płasko to zagrało...

Koniecznie wygrzany cały zestaw od kolumn po elektronikę.
BIPO niestety takich opinii jest więcej jak Twojai podobne .. mam też nadzieję taką, że w Stolicy będzie ze 2 szt. tych wzmacniaczy bo jak kiedyś pytałem się o PM 11 ile jest w Warszawie to Pan mnie z nóg powalił i z tego co wtedy było to całe 2 szt. były w 2 mln mieście.. więc patrząc, że PM 10 to dwa razy droższy wzmak to może być i tak że będzie tylko dostępny w Centrum Marantza i dobrze by było - bo tam są warunki do odsłuchu.. Niestety marantz to nie accuphase (a cenowo już PM 10 będzie zbliżony do np E 470) gdzie w przypadku Accu sklep sprzedający musi mieć kilka szt. cały czas na sklepie i do tego nawet muszą stać te z górnej półki.. i na takiej półeczce potrafi stać Mercedes E klasa w sklepie

więc w przypadku marantza i jego ceny z Olympicami III musi to zagrać minimum na 4+++ i to przez duże M. przecież ten zestaw będzie droższy od "Olympijek III" tu już nie ma że boli.. gra albo nie gra.. tak między Bogiem, a prawdą nawet taki zestaw powinien dać radę z SF Serafino Tradytion..
Wg mnie cena jest za duża patrząc ze marantz to nie jest firma która wyłącznie się specjalizuje w stereo.. tak jak inne firmy..ale myślę że jak komuś się spodoba i będzie go stać to nie będzie się nad tym zastanawiał - ja przynajmniej tak bym zrobił
Wtedy co się pytałem o PM 11 - 1 szt. była w Złotych Tarasach, a tam z odsłuchem raczej ciężko by było.. więc nie bardzo rozumiem dlaczego tam stał ten jeden z dwóch dostępnych wzmaków..