Najtańsze 85 cali

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Blooming/halo na bank będzie, to entry level MiniLeda od TCL, gdyby rok temu kosztował tyle co dziś, to minuty bym się nie zastanawiał.
Zresztą w każdym ML mniej, lub bardziej występuje.
C845 czy C855 będzie lepszy, no, ale cena już inna.
Tu masz tą przekątną, która robi niesamowitą robotę, więc coś za coś ; )

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
TCL 98C855 na 110000 - Nie zejdzie !!!!
TCL 98C805 masz za 11.000 zł z pakietem gratisów dodatkowo dla członków forum o wartości 500 zł .
W tej klasie mini led - lepszego nie kupisz.
Najważniejsze - czerń , bardzo dobra, na Bank nie ma Bloomingu !

czarny2807

Well-known member
Bez reklam
Bravia 9 najlepszy Mini Led, kilka klas lepszy od tego TCL ma blooming. Minimalny, najmniejszy że wszystkich Mini Led ale ma. A Ty masz TCL, które nie mają. Taki sport narodowy zakłamywanie rzeczywistości? Czy ktoś źle testował i jednak ten TCL jest championem wśród Mini Led?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale i tak od 2025 roku nie będą potrzebne napisy,bo ponoć TCL ma wprowadzić zaawansowaną funkcję przerabiania głosów na inne języki w czasie rzeczywistym,nawet z tłumaczeniem na soczysty polski ;)
Coś jak w tym leciwym już filmiku,ale ma brzmieć i wyglądać jeszcze lepiej niż oryginał ;)

gitarrra

Well-known member
Bez reklam
Możesz spać spokojnie !
Nie widziałem - a wiem . To taki sport narodowy.
Da się z tym żyć.
Śpię spokojnie.Nie mam z tym problemu.
Blooming to jedna z wad LCD i ma go w mniejszym lub większym stopniu każdy obecnie produkowany LCD. Całkowicie zniknąłby dopiero gdyby LCD dysponowało osobnym podświetleniem każdego indywidualnego piksela.A na to się obecnie nie zanosi.
Pokaż proszę chociaż jeden telewizor LCD całkowicie pozbawiony bloomingu.
A co do kwestii "nie widziałem -a wiem"
Takie małe pytanie. Czy słońce jest gorące?

Do góry