Ja tylko piszę informacyjnie.Przecież TCL i gra lepiej i lepiej wyposażony i cena lepsza !
I jeszcze Pakiet gratisów o wartości 500 zl
Ludzie, TCL najlepsze w swojej klasiePrzecież TCL i gra lepiej i lepiej wyposażony i cena lepsza !
I jeszcze Pakiet gratisów o wartości 500 zl
skąd wiesz? może @kiki już go miał, postawił obok siebie, porównał i dzieli się wiedzą. Może nawet ma go na magazynie na półce obok Hisense, więc rzetelnie doradza. Czepiasz się i tyle Przypuszczam, że xiaomi narzuciło sprzedaż z wysoką marżą, a kolega tradycyjnie wiedziony niemerkantylną chęcią bezinteresownego doradzania wskazuje nam co najlepiej wybrać. Też uważam, że lepiej wybrać TCLTakie wyroki zanim jeszcze go zobaczysz?
na których? Wydawało mi się że widziałem Cię 2 tyg temu na IBC.Wiesz co to są targi branżowe ???
Nie widziałem tam Was, a szkoda.
Można się czegoś nauczyć.
Też się z chęcią dowiemLudzie, TCL najlepsze w swojej klasie
@kiki z ciekawości, który TCL 85" poniżej 6000 PLN z natywną 100hz matrycą
Na stronie TCL powiadasz No nie wiem, jest chociaż jeden model, który na stronie TCL ma dobrze podaną specyfikację?Wystarczy zapytać wujka Google lub sprawdzić na stronie TCL.
Tam nie ma tajemnic.
Mówisz? to ciekawe. Przykład 85P745:Wystarczy zapytać wujka Google lub sprawdzić na stronie TCL.
Tam nie ma tajemnic.
@kiki to jest 50/60 a Game accelerator to marketingowy bełkot - odświeża co druga linieKonkretnie to ma 50/60Hz.
Jeśli game accelerator -to podbija do 120Hz .
Czyli wszyscy podali prawdę