Witam. Mam płytę bly-ray z filmem Król Skorpion. Brak na niej napisów i lektora PL (nigdy nie wyszła polska wersja). Chcę zrzucić film na komputer, zastąpić napisy np. portugalskie na polskie i wypalić razem z menu na BD50. Jak to wszystko srobić? Dzięki za pomoc.
Trochę stary temat i wydawałoby się już banalny ale odkopię. Nagrywał ktoś na na DVD9 lub DVD5 strukturę BD pod UDF 2.5. Mam kilka obrazów dysków BD, które zajmują mniej niż 10 GB i zastanawiam się czy płyta DVD przyjmie w ogóle taką strukturę i czy nagra się poprawnie tak by odtwarzacz stacjonarny to odczytał?
Witam Kolegę. Zaintrygowałeś mnie. Co to za BD, które mają mniej niż 10 GB?
Musisz wiedzieć, że płyta DVD DL ma realnie 7,96 GB. I takim plikiem/obrazem musisz dysponować.
Ja coś próbuję wykombinować ze swoich plików, bo sam jestem ciekaw.
Witam. Co do pojemności faktycznej to wiem. I chociażby ostatnie wydanie Alphaville - Forever Young (Anniversary Edition) - 1984 (2024) Blu-ray Audio ma 2.95 GB i mogłoby wejść nawet naDVD5. Mam sporo takich płyt na dysku a nie wszystkie struktury ogarnia moje Zidoo. Oczywiście moge nim odtworzyć samo wideo, ale jednak menu to większy komfort. A stacjonarny łyknie jakby nagrał. I ja zaryzykuję i sprawdzę bo jakoś na forach mało takich wątków. Gdzieś o tym gdzieś kiedyś czytałem, ale nie pamiętam jak to wyglądało.
Artist Connection, an immersive audio streaming platform, announced that for the first time ever, AURO-3D will be streamed via Wi-Fi in a complete end-to-end immersive audio system. This capability will be demonstrated at CES 2023 (January 5–8) at AURO-3D’s private demo suite in The Mirage...