Nadchodzi TCL Seria C955

No dobra panowie, tudzież panie. Nadchodzący tlc c955 vs ulepszona wersja mini led sony na 2024. Na pewno tlc będzie tańszy, a Sony droższy. To tyle z moich informacji.

Ostatnia edycja:
A propo widzieliście cenę bravia 9 75 cali w polaczkowie 18999 zł buahaha. Miałem kupować ją, ale taka cena jest nie do zaakceptowania. Powodzenia Sony w sprzedaży tego tv w tym biednym kraju.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
W tej cenie masz już najlepsze mini ledy 85 i świetne 98"
A jakie masz potrzeby, oczekiwania i warunki w domu ?

Wejdzie mi 75 cali, 85 niby też, ale zostanę przy 75. Choć cały czas mnie kusi 85x955. Warunki w domu to ciemny pokój, 3m na 3m. Nadal chcę tv tzw. premium 75". 14 - 15 tys to max co mogę wydać, ale nie 19 kur.... Chyba na haju wymyślili tą cenę.

luck76

Well-known member
A propo widzieliście cenę bravia 9 75 cali w polaczkowie 18999 zł buahaha. Miałem kupować ją, ale taka cena jest nie do zaakceptowania. Powodzenia Sony w sprzedaży tego tv w tym biednym kraju.
jeśli to coś zmieni, obecnie po cashbacku wychodzi 16499 zł. Dla wielu to zaporowa cena, więc tak jak piszesz. może nie być hitem sprzedażowym. Sam też bym za tyle nie kupił, nawet za 14k. Są ludzie gotowi tyle wydać, więc pewnie coś się sprzeda. W drugiej cyklu życia, cena spadnie pewni na poziom ca 12,5 i wówczas będzie co rozważać. Myślę, że merców a-klasa sprzedaje się też zdecydowanie mniej niż corolli, więc to nie wyznacznik.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Cashback jest w regulaminie, dotyczy tylko wybranych sklepów.
Warto sprawdzać i warto pytać.
Na model 85X955 z okazji ME jest specjalna cena.

Do góry