NAD T748 - pass through - niejasne zachowanie

bojeq

New member
Mniej więcej :) bo estetyka. Z drugiej strony zastanawiam się co tym osiągnę i czy warte wydatku. Ot takie rozterki ;-)

WiTT

New member
Bez reklam
Oj oj - z NAD T567 można osiągnąć duuuuużo i jest on wart wydatku :) czy wart wydatku u nas w kraju czy za granicą (mhmmm) to inna rozterka (czytaj możliwości sprowadzenia) ;)

T567 ma dla mnie wszelkie możliwe plusy - od obrazu przez funkcjonalność. Ma dwa minusy dla mnie - nie ma złącz RCA, które by aż się prosiło podłączyć od razu do wzmaka. Z tego tytułu leci po HDMI do ampli i dopiero do wzmaka. A drugi - nie czyta FLAC. Obie przypadłości wg. mnie dziwne i nie zrozumiałe czemu nie zostały zaimplementowane.

WiTT

New member
Bez reklam
No ale to możliwe aby te dwie rzeczy były aż tak znaczące dla ceny końcowej produktu? Niby XXI wiek a jednak czasem mnie zadziwiają posunięcia w korporacjach :)

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Wiesz przez to to plazm już nie będzie, bo pewnie LCD w produkcji wychodzi 125$ a plazma 250$ a to jest dwa razy drożej w produkcji dla księgowych :)

WiTT

New member
Bez reklam
Fakt - działy księgowe oraz marketingu to jedne z ważniejszych organów decyzyjności w hierarchii korporacyjnej ;)

Do góry