przemowroc, spoko , po prostu są ludzie którzy nie chcą się naciąć... ja ich rozumiem. Również po to jest to forum by sobie pomagac i ostrzegać ( spójrz na wątek gdzie kupić)
Kilka świeżych suchych faktów:
- przemo ma racje, oficjalnie jest 7 dni (?+3 dni opóźnienia?) od podpisania umowy przy dostawie, nieoficjalnie można to przeciągnąć - moje info to 14 dni innych nawet 21 dni
- faktycznie teraz jest do 2 miesięcy HBO + cinemax i pakiet filmbox do 2 miesięcy za darmo licząc od początku miesiąca (czyli aktywując np 20.10 - do końca listopada - jak ktoś nie chce wcześniej dezaktywować, bo dalej płatnie bez ostrzeżeń
- VOD
pełne 3 miesiące promocja - czyli aktywując 02.11 promocja skończy się 02 02., ale dezaktywują dopiero po pełnym miesiącu czyli na końcu lutego. - za ten czas trzeba zapłacić, lub inaczej 28.10 - 28.01 i dopłacić od 28.01. 31.01 - takie sa moje informacje
- miesiące są liczone od dnia aktywacjji czyli np 28.10 do 28.01 pierwsze 3 darowe miechy, ale przyjdzie czas dopłaty za kolejne 3 dni do pełnego miesiąca (podobno)
- co do dezaktywacji po 6 miesiącach, to wcześniej telefonicznie można dezaktywowac 2 pakiety, potem tylko po 1 na miesiąc i za opłatą 20zł, czyli jak Ktoś planuję zmniejszenie to dobrze pilnować czasu.
Mam nadzieję, że rozjaśniłem kilka wątpliwości. jezeli gdzieś wkradł się błąd lub Ktoś ma inne info proszę o sprostowanie - jeszcze nie mam licencji na nieomylność
. Rozmowy nie nagrywałem, aż tak przezorny nie jestem
.
Teraz czekam swoje kilka dni (podobno dłużej niż wspomniane 7) i robię rewolucje w sieci domowej.
Pozdrawiam
p.s. polsatu p. Soloż nie odda innej platformie bo by ... miał kłopoty finansowe w swojej platformie