Muzyka w domu i do samochodu

eedviking

Banned
Co Ty jesteś w roli rzepa co to się psiego ogona czepia??? :p
Jantar mi akurat wszystko pasi, jednak są ludzie którzy nie znają pochodzenia utworu wykonywanego przez Annę J.
Wtedy nikomu nie płaciło się tantiem za licencje praw do wykonywania utworu, brało się jak swoje. :p:D

Ku zakończeniu tematu, A.J. jak dla mnie ciekawiej zaprezentowała w/w utwór, jeżeli chodzi o to Twoje "szukanie", to znaczna część obecnych "hitów" jest coverami. ;):)

Jako ciekawostkę, posłuchaj sobie to: :D
[youtube]_Tt7w1yhHPc[/youtube]

[youtube]ef-4Bv5Ng0w[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat ma całkowitą rację.Coś to podstępnie i podejrzanie wygląda.Braciak nie ściemniaj,bo wiemy co miałeś na myśli ..:lol:;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A Ty co??? O co Ci teraz chodzi??? Czy ja Cię wyzywam...

A ja nic. Niczym czekoladowy zajaczek wielkanocny, stoje niewzruszenie, poki mnie ktos do ust nie wezmie.
Zastanawiam sie o co Ci chodzilo w poprzednim poscie. Jakis zaczepny jestes. Bezrozumnie zaczepny ;)
No to pierwsza mysl moze swieta, albo depresja.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Eedviking.
Udajesz teraz greka? ;)
Po prostu nie wiem skad taki nerwowy jestes i skad sie wzielo Twoje napiecie. Jak bede chcial Ci cos uszczypliwego powiedziec, to nikt nie bedzie mial co do tego watpliwosci. Czytasz najwyrazniej nie tak. :)

eddielublin

New member
a był ktoś na Archive?
bullets, jeden z fajniejszych fragmentów koncertu oprócz feel it, numb, fnałowych lights i wszystkich pozostałych :), jedne z lepiej spędzonych 2 godzin ostatnio...

[youtube]Wv0WRUp7QVE[/youtube]

eedviking

Banned
Eedviking.
Udajesz teraz greka? ;)
Po prostu nie wiem skad taki nerwowy jestes i skad sie wzielo Twoje napiecie. Jak bede chcial Ci cos uszczypliwego powiedziec, to nikt nie bedzie mial co do tego watpliwosci. Czytasz najwyrazniej nie tak. :)
Nie udawaj Niemca, bo dokładnie tak myślę, że
nie rozumiesz ni w ząb mojego postu, wyluzuj, weź oddech. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Weźcie się normalnie jak przystało pokłódźcie...,a nie robicie jakieś podchody.Czytać się tego nie da :p:lol::D;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Musisz ubliżać. :mrgreen::lol:

Robin,chyba za bardzo pojechaliśmy braciakowi...spieprzamy :mrgreen::D;-)

tumblrm0bhe5w95a1r5ur0ho1500.gif

Do góry