Nie chciałbym wydac wiecej niż 1000 - 1500 zl
To ja nie pomogę nigdy nie słuchałem wzmacniaczy w tej cenie..

Nie chciałbym wydac wiecej niż 1000 - 1500 zl
Z tego co pamiętam mój h/k ma pre out ? Jaki wzmacniacz byście polecili
Nie ma pre-out![]()
Tak bardzo fajne standy ( to był zakup zycia , 50 zł za 2 szt.), na początku myslalem o dociążeniu ale nie ma takiej potrzeby , stoja jak "przymurowane" całość ani drgnieSuper się to prezentuje... jak Twoje standy? Sprawdzają się... szukam podobnych koło siebie i ciezko idzie...
Sub stoi na tej samej ścianie co sprzęt , na lewo od tv w rogu pokoju jest oddalony od głośnika centralnego około 3,5 m . Nad granitami już mysle , bo cały czas chcę coś tu ulepszać , szukam w zakładach kamieniarskich czarnego granitu o grubości 3-5 cm . Właściwie to już mysle co dokupię w następnej kolejnościBardzo ładnie i elegancko się teraz zestawik prezentuję. Właśnie tego centrala brakowało...EEeee a gdzie jest sub? Myślałeś może nad granitami pod standy od kolumn?
mam suba , możę nie najwyższej klasy ale gra i buczyJest centralny - jest zabawa - teraz tylko sub![]()
Ten kwiatek to mojej żony, trzyma go już chyba z 5 lat i dziadostwo co roku większe ... już nie długo nie będę musiał choinki kupować , tylko obwiesze krzaka bombkami i na jedno wyjdzieBardzo schludnie, ale kwiatek Ci przysycha![]()
Tak bardzo fajne standy ( to był zakup zycia , 50 zł za 2 szt.), na początku myslalem o dociążeniu ale nie ma takiej potrzeby , stoja jak "przymurowane" całość ani drgnie
Przypominam że to jest blok , sąsiadów lubie, policja dojeżdża do mnie z komendy w 15 min. przy kolumnach podłogowych i moim temperamencie i w dodatku lubimy z żonką poimprezować w weekendy ze znajomymi , wizyty policji były by bardzo regularne . Mysle że przynajmniej 2-3 razy w miesiącu ... nie wykluczam jednak takiej opcjiŁadnie się prezentuje, gratulacje
Ale ja bym tam wstawił podłogówkia monitory na tył
![]()