3echo Polecam Ci postawić BX2 na stadach nawet takich małych (podstawy pod monitory) jak ja mam teraz (Zob. foto) - DIY z stali.. są ciężkie nie przenoszą drgań na inne elementy mebli- wg. mojej oceny i nie tylko, poprawiła się ich muzykalność.Myślałem o standach,ale nie mam miejsca na nie.
Dobry wybór.
Pomysł był mój, a praca znajomego ślusarza gdyż znalazłem 2 płyty stalowe w warsztacie i olśniło mnie że zamiast granitu można je wykorzystać. Na dobrym szrocie też dostaniesz za grosze, wcześniej pytałem w zakładach kamieniarskich to płyta granitowa z fazą, szlifem to 100-150 zł za szt.kupione czy robione te standy?
Daj namiary.
W twoim przypadku jak najbardziej.I co ? warto wymienić monitory na podłogówki , czy zyskam na tym ? Czy zostawić jak jest
Ale masz chłopie szczęścieDźwięk wielki plus , wypełnia przestrzeń. Cena , nie uwierzycie 50 zl za 2 sztuki , wystawione dzisiaj na olx 2 ulice od mojego domu
Wiesz jak dzisiaj rano zobaczyłem ogłoszenie ( sprawdzam olx codziennie) to o 10 rano byłem u gościa ,okazalo się że prowadzi komis z meblami i ma czynne od 11- poczekałem , podejrzewałem że są w fatalnym stanie albo zniszczone . A tu zonk , stan bardzo dobry i prawie bez śladów użytkowania . Zaprawde powiadam Wam , miałem dzisiaj fartaAle masz chłopie szczęście
Jakbyś widział gdzieś koło Ciebie jakieś fajne standy w okazyjnej cenie to mi kup![]()
A teraz to się zastanawiam czy w ogóle kupie , kolumny się oddaliły od siebie o około 1m ale brzmią całkowicie inaczej , nie wiem jak to nazwać - może pełniej , więcej szczegółów słychać . Pewnie za jakiś czas znowu najdzie mnie faza na podłogówki ale na razie nie, teraz kolej na bx centerKiedy kupujesz podłogówki?![]()