Ja dałem za LEDy od Xiaomi ~60 zł, więc bardzo dobra cena. Efekt jest zadowalający, nie ma hot spotów, a do tego bezproblemowo działają z MiHome, Yeelight i Google Home.
Ja dałem za LEDy od Xiaomi ~60 zł, więc bardzo dobra cena. Efekt jest zadowalający, nie ma hot spotów, a do tego bezproblemowo działają z MiHome, Yeelight i Google Home.
Ja mimo wszystko idę w Google. Czekam na Polski język i to będzie przełom tej dziedzinie. Potrafię posługiwać się angielskim, ale sam fakt mówienia w ojczystym języku to największa zaleta. Póki co pracują u mnie 2x Google Home i ponad 50 urządzeń podłączonych do internetuporadziłem sobie z tymi żarówkami xiaomi bo po zmianie kolorów nie dało się wrócić do normalnego światła,musiałem zrobić osobną scenę na każdą żarówkę ustawiając normalne światło(trochę kłopotliwe bo muszę mówić inną komendę,ale działa)
nie ma to jak powiem teraz "movie night projector" i wyłączają mi się wszystkie światła,włącza się jedna lampka z częstotliwością 1% i zmienia mi kolor na mój wybrany,włącza mi projektor,głośniki,xboxa
jeden pokój mam skończony co do mojego zamysłu smart(wszystkie urządzenia elektryczne są spięte pod alexe i aplikacje) pozostały kolejne
chce dać do sypialni koleją alexe plus broadlink mini do tv plus parę żarówek(bo lampka działa mi już po apce)
Niestety nie wiem.A wiesz czy da radę zsynchronizowac yeelight z dowolnym tv żeby dzialalo tak jak philips hue z ambilightem? Ale nie tylko przez kodi... Albo chociaż czy można je zsynchronizowac z ambilightem Philipsa?
Pakolo tak, i dodatkowo masz wsparcie do alexy czy googlehoma. Mozesz zalaczac glosowo. Zapalac kilka jednoczesnie, tworzyc sceny itp.