ja mam kamery YI i posiadajaą wszystko co chcesz czyli podgląd z xxx kamer jak również jest apka na windows
dodatkowo chmura (płatna) i co ważne kamera YI dome 360 1080p można ustawić tak żeby się obracała co jakiś czas(ustawiasz)
ps: tutaj mój film o kamerze yo dome camera
https://www.youtube.com/watch?v=XpKivkoKOSo
reszta informacji na temat tej kamery pojawi się na kanale
Kupiłem te kamery, 2 sztuki.
Możesz mi powiedzieć, bo kupiłem z Twojego polecenia, gdzie konkretnie jest opcja o której piszemy od kilku stron, mianowicie podgląd 2 kamer jednocześnie? Już gdzieś wyczytałem (wypowiedż wyżej), że nie ma takiej opcji na urządzeniach mobilnych, ale to była stara wypowiedż, bodajże 2 letnia. Na PC piszą, że działa, a to mnie najmniej interesuje.
Ja tego nie widzę. Mam 2 sparowane i albo jest jedna, albo druga. Nie dość, że trzeba przełączać, dokładnie tak samo jak w Xiaomi, to trwa to wiele, wiele sekund. Nie o to chodziło. Pisałem o tym kilka stron.
Wytłumacz proszę, bo albo jestem ślepy (mam nadzieję), albo zrobiłem się jak Zabłocki na mydle.
Co do samych kamer.
Takie SHITU i ówna, bo inaczej tego nie można nazwać dawno nie widziałem.
Xiaomi w drugim pomieszczeniu, a mieszkanie nie wielke, działała jak MARZENIE!
Przepustowość na dobrym poziomie i piękny, płynny podgląd w dowolnym momencie.
Pominę już fakt, że do jednej chciałem włożyć kartę SD, widzę dziurę, więc wkładam (delikatnie), no i wpadła w jakąś szczelinę, a nie do slotu. Więc karta siedzi w obudowie i nie da się jej wyciągnąć. Jak żyje, nigdy czegoś takiego nie widziałem.
Generalnie - NIE DA SIĘ NORMALNIE korzystać. Prędkość 0KB/s! Czasami skoczy do 20KB/S i znowu wraca do 0KB/S. Myślałem, że może jedna kamera uszkodzona, więc przeniosłem drugą, ale z drugą dokładnie to samo. Fatalna jakość sygnału w porównaniu do Xiaomi. Szrot.
Nie wiem co dalej, pozbyłem się już ze stratą Xiaomi, tych nie mam jak zwrócić.
Wyrzucone prawie 400zł...