Eee słabo nie przestawił nawet doniczki : )
I piesio też chyba nie zadowolony z nowego kompana w domu ?![]()
Tylko te odkurzacze odpalają się same, codziennie, u mnie o 12:30 gdy jesteśmy w pracy. Kurzu na podłogach dzieki temu nie mam w ogóle. Raz w tygodniu dodatkowo przejeżdżam zwykłym, w tym konsole, pod kanapa, łóżkiem itd.Nie ma się z czego śmiać, tak to właśnie może wyglądać ; )
Trzeba mieć umiar, telefonu też nie odblokujesz jak palca zedrzesz remontując chociażby coś w domu, a jak zapomnisz hasła, to pozamiatane. Wiem coś o tym.
Ja generalnie nie mogę się przekonać do tych odkurzaczy.
No nie widzę kompletnie sensu, zanim to przejedzie, to 10x przelecę swoim ręcznym na akumulatorze.
Nie wiem jak to jest ale znajomy jak zobaczył u mnie to zaczął żonę przekonywać, była sceptycznie nastawiona ale założył się z nią nie bedac pewny wyniku że ona sprząta zwykłym odkurzaczem a on pożyczył odemnie roboroca i puścił po jej sprzątaniu i jeśli zbierze jakieś nieczystości to kupują a jak nie to nie. Po otwarciu zbiorniczka automatu żona znajomego powiedziała że to niemożliwe bo robiła sprzatanie specjalnie dokładnie. I kazała zamówić.
Fakt taki aku odkurzacz ręczny to bardzo dobre uzupełnienie takiego automatu. Bo ze zwykłym dużym odkurzaczem nie chce się poprostu ciągać po domu.
Fajny test ale wydaje mi się, że gruntowne sprzątanie to takie na mokro lub mopem.