Nie polecam tej aktualizacji. Można ją bez problemu znaleźć pod innymi modelami tv lub w innych lokalizacjach językowych. To dziadostwo wiesza się po paru godzinach. "Brak pamięci". W miarę używania co raz częściej. LG znów wydało niesprawdzonego gniota. Na stronie nie ma aktualizacji bo oni działają w cyklu miesięcznym. Jedna zmiana na stronie www na miesiąc. Natomiast w TV może się pojawić komunikat o dostępności.
Nie wiem czy tylko mi się wiesza? Czy ma ktoś jeszcze problemy z 5.00.04?
Zrobiłem update do 5.00.04 ... i sytuacja wygląda następująco :
Po uruchomieniu i oglądaniu TV przez 40 minut, aplkacja LiveTV restartuje się z powodu braku pamięci.. następnie po okolo 25 minutach sytuacja się powtarza, ale potrzebny restart TV aby oglądać program lyb czekać w nieskończoność aż apka uruchomi się ponownie.. irytujący wyciek pamięci!;//
Czy ktoś mógł by mi z tym pomóc ? może macie jakieś rozwiązanie (robiłem reset do ustawień fabrycznych, ale nic to nie dało)
U mnie tez wyskakuje ten komunikat ale tylko po wlaczeniu telewizora. to chyba normalne ze tv potrzebuje chwili na rozruch zeby wszystko załadować.
wszystko ok tylko w tym momencie ma już zainstalowaną wersje Beta a ona również posiada troche niedoróbek![]()
U mnie to jest nawet po pół godzinie po włączeniu telewizora, nie mówię że parę sekund po. I Tak po tym czasie ręcznie muszę to inicjować
Zrób downgrade, a potem do oficjalnej 05.00.04
Zrób downgrade, a potem do oficjalnej 05.00.04
Witam:
Z powodu wielu błędów LG usunęło aktualizacje z serwera 05.00.04
I aktualnie brak nowszej aktualizacji niż 04.45.25
Witam:
Witam:
Witam jak nowy to może być, tylko trochę drożej masz LG 50LF652V z tego roku.zobacz może uda Ci się jeszcze kupić Samsunga UE50H6400