Już jest Aktualizacja z wersji 04.45.25 do 5.00.04
też robie aktualizację do 05.00.04 oficjalne. Bo wcześniej miałem bete 05.10.02 i chcę zobaczyć czy jest lepszy. Aaaaa jeśli ktoś ma właśnie bete i nie może wykryć aktualizacji tv( bo nie znajdzie wam), to zrobcie downgrade do starszej wersji,. Instrukcja po polsku:Dwa Głupie Psy: LG WebOS Downgrade. Jak obniżyć wersję firmware?
widocznie robisz coś źle . może podałeś zły ip kompa albo zapora ci blokuje ? co do samego softa to w porównaniu z wersją np 04.45.25 jest lepiej ale w porównaniu do wersji beta które wychodziły nie widzę jakoś różnicy ..nie działa ten downgrade, ustawiam dns w tv i nie łączy się z WiFi ...
a jest gdzieś może ta nowa wersja w pliku (na stronie LG pod modelem wciąż stara 04.45.25) bo nie chcę robić downgrade-u jak się okażę że mój 730 nie pociągnie aktualizacji online ?
U mnie sie uruchamia automatycznie po wlaczeniu tv. Chyba ze chodzi ci o cos innegonadal ręcznie trzeba aktywować TimeMachine aby się uruchomił
U mnie się uruchamia automatycznie po włączeniu tv. Chyba ze chodzi ci o coś innego![]()