Lg 47lb670. Jesli chodzi o obraz, tak jak pisałem wyżej, mnogość ustawień. Każdy dla siebie znajdzie optymalne ustawienie
Czerń... jest taka jak powinna być. To co ma byc czarne jest czarne. W nocy oglądałem film "300 początek imperium" a tam jest bardzo dużo ciemnych scen, cały film jest taki "mroczny", i nie miałem problemu z ogladaniem. Nie musiałem sie przygladac zeby cos zobaczyc. Tv bardzo fajnie oddaje głębie obrazu, czasami ma sie wrazenie ze oglada sie obraz w 3d. W sklepie porównywałem obraz z usb na filmie w jakosci 480p, chciałem zobaczyc jak tv bedzie sobie radził z obróbka obrazu. Testowałem LG 47lb670 Panasonic 47as650 i SAMSUNG UE48H6650. Najlepiej poradził sobie Lg potem Panas a na koncu Samsung. Jeśli chodzi o banding, clouding, dse, dla mnie to wszystko problemy z podświetleniem matrycy a jedynie co zauważyłem w lg to mniej podświetlone rogi ekranu ale to sa naprawde same rogi, panasonic 47as650 miał jeszcze mocniejszy ten defekt (porównianie w sklepie). A jesli chodzi o całą resztę matrycy jak najbardziej ok
Żadnego smużenia czy zacinania obrazu. Wszystko płynnie nawet przy bardzo dynamicznych scenach. Obraz na kanałach hd bardzo dobry, czysty wyraźny a ze skalowaniem obrazu sd tv nie ma zadnego problemu. Kanał sd można oglądać nawet z 2 metrów. No i dźwięk. Jak na tv bardzo dobrze gra, wysokie średnie tony bardzo fajnie oddane. Basik też daje rade , wiadomo to nie dobry system stereo, ale jak na głośniki w tv to nie ma sie do czego przyczepić
Co do systemu webos i pilota magicremote. Nie używam standardowego pilota ;p wszystko jade na magicu
Bardzo ładny, wygodny, precyzyjny i ogólnie chyba najlepszy jak jest na rynku. Obsługa webos tym pilocikiem to przyjemność
A co do webos... Faktycznie zdaza mu sie "myslec" ale to tylko przy właczeniu tv. Jak juz sie wszystko załaduje to działa bez większych opóźnień. Ogólnie na plus. Smart; HBO GO działa bardzo dobrze i płynie, szybko wybierasz filmy i uruchamiasz, IPLA równiez, YOUTUBE tak samo, wszystko szybko płynnie i w najlepszej jakości jaka jest dostępna . Jedynie zastrzeżenia mam co do przeglądarki www, jest i działa ale demon szybkości to to nie jest... Jest po prostu wolna. Tv bez problemu odczytał zawartość dysku WD 1TB. Pliki mkv po 20gb ciagnie bez problemu i przyciec a obraz... piękny
Przełączanie sie pomiędzy różnymi źródłami np hdmi1-hdmi2-dysk-HBO GO wszystko w okolicach 1-2 sekund. Naprawdę bardzo szybko. To moje wrażenia tak na 4 dni zabawy z tv
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu ale i tak mysle nad wymiana tv na Panasia, Philipsa o tak żeby sprawdzic
Jeśli ktoś chce jakies zdjecia itp to pisac na priv, postaram sie pomóc. Pozdrawiam całe forum