Mimo, że Kef R to wybitna seria, to nie wiem czy na AudioShow będzie można spotkać takie "budżetówki" 
Taka prawdaMimo, że Kef R to wybitna seria, to nie wiem czy na AudioShow będzie można spotkać takie "budżetówki"![]()
Kolumny mam do poniedzialku. Normalnie w sklepie stoja 12k. Potezny bas, detal, scena, tool - 10000 days (burza doslownie cie otacza). Latwosc modelowania dzwieku, za malo gory skrecasz glosniki do srodka, jesli za duzo to w druga strone. Glosnik ma z tylu dwa otwory bass refleks. Za duzo basu, zatykasz dolny, natomiast po zatkaniu srodkowego wypycha srednice do przodu.
Kolumna niedosc, ze gra rewelacyjnie to wyglada tez super. Mam ta wersje czarna, ale bardziej wyglada jak ciemny grafit. Jutro zrobie fotke jak to wyglada.
Jak mi jutro nie przejdzie to bedzie trzeba Rx8 wystawic i negocjowac cene. Jak bedziesz mial okazje je zahaczyc gdzies w salonie to warto poswiecic godzinke na odsluch.
Ale plan był taki, nie ulegać pierwszemu wrażeniu, opanować się, wyjść z salonu i wrócić za 2 dni posłuchać czegoś innego.
To niewiarygodne, nie mam tylnych głośników efektownych a słyszę je wyraźnie...słuchając z Youtuba, w sobotę śmigam do MM i gram z CD-ka. To jeden z tych utworów które absolutnie warto dodać do tzw. efektowych.
Jak mi jutro nie przejdzie to bedzie trzeba Rx8 wystawic i negocjowac cene. Jak bedziesz mial okazje je zahaczyc gdzies w salonie to warto poswiecic godzinke na odsluch.