Przeczytałem wszystkie komentarze, ale nadal nie wiem czy któryś z pilotów Logitech spełni wszystkie moje wymagania.
Rozumiem, że posiadają pamięć do 15 urządzeń(każde które ma pilot na podczerwień) i w ramach jakiegoś activity można 1 przyciskiem te wszystkie użądzenia włączyć. Ale jaka jest max. ilość tych activity i ile komend może zapamiętać dla każdego urządzenia?? Czy da się go zaprogramować tak, że w ramach 1 activity ustawić takie funkcje jak kontrast, jasność w tv oraz ustawienia equalizera w amplitunerzei i dla utrudnienia wszystko poprzez menu? Jest to pytanie hipotetyczne i biore pod uwagę, że musiałbym podąć szczegółową drogę jak do tego dojść.
Drugie pytanie dotyczy szeroko pojętego zasięgu tych urządzeń i urządzeń dodatkowych zwiększających zasięg.
Czy istnieje możliwość żeby w 1 pokoju ulokować cały sprzęt, a w innych wyświetlacze i sterować sprzętem z różnych miejsc domu, a nawet ogrodu.
Taniej jest pociągnąć 2 kabel od np Nbox'a do ogrodu czy łazienki, aniżeli brać 2 abonament, bo latanie za każdym razem żeby przełączyć kanał nie wchodzi w grę.