bo Harmony One muli z reguły, dlatego kupilem Harmony 700 ktory jest szybszy.
tak informacyjnie, dzisiaj na e-mail przyszedł kod rabatowy -40% na dowolny produkt logitech'a z oficjalnego sklepu internetowego logitech...takze kupiłem pilota One za 359,40zł (599zł -40%), koszt wysyłki 0zł.
ps. kod ważny tylko dzisiaj (19.10.2011)
podaj linka
O ile dobrze pamiętam to w ustawieniach danego urządzenia musisz zaznaczyć, że ma być cały czas włączone. Przejrzyj konfiguracje, na 100% gdzieś jest takie ustawienie.Denerwujący jest jednak fakt, że nie ma możliwości lub ja nie potrafię ustawić takiego działania, w którym pilot będzie włączał i wyłączał tylko TV i kino, a dekoder sat. cały czas będzie pozostawał włączony. Można stworzyć działanie bez tunera sat. lecz wtedy nie ma możliwości wgrania do pilota ikon ulubionych kanałów niestety. Trochę bzdura...
Ustal sekwencję przycisków, którą włączasz tryb "gra" na TV (a może to tylko 1 przycisk na pilocie do TV?) i po prostu dodaj ją do autostartu danej "aktywności". Następnie dodaj sekwencję przejścia na tryb "użytkownika" przy wychodzeniu z "aktywności".A ja mam pytanie, mam taki sprzęt:
-Amplituner ONKYO
-TV
-BluRay
-Xbox 360
-Ferguson Ariva TT PRV
Wszytko pięknie chodzi, bez najmniejszego problemu, ale chciałbym dodać jedną rzecz, aby jak włączam "Graj na Xbox" to żeby oprócz:
-Włączenia TV,
-Włączenia Xbox
-Włączenia Amplitunera na odpowiednim wejściu
żeby w TV włączyło się ustawienie obrazu na tryb GRA, i oczywiście jak dam oglądaj TV ustawienie obrazu było takie jak mam standardowo czyli "Użytkownika". Czy da się takie coś zrobić, żeby to szło z automatu przy włączaniu odpowiedniego trybu?