slawek2535
New member
wez druga sztuke i tyle jak juz tyle " wad " w nim widzisz masz ten program dbajacy o klienta to korzystaj.
Chyba go nie oddam. Umylem ekran i doszedlem do wniosku ze ta ryska jest tak mala ze smieszne byloby go za to oddawac, z grami przez HDMI tez juz sobie poradzilem, wystarczylo drugi raz je zainstalowac i dzialaja przez HDMI bardzo dobrze.wez druga sztuke i tyle jak juz tyle " wad " w nim widzisz masz ten program dbajacy o klienta to korzystaj.
Skorzystaj z konfiguratora na stronie 4World.pl
Dostalem juz swoj egzemplarz 2345 zł z wysylka , chyba taniej nie mozna poki co kupic. Wszystko ok , grzebie teraz w 3D , polaczylem go z netem poprzez ethernet bo tak sie sklada ze tam gdzie bedzie wisial TV to mam router i nie musze kupowac drogiego " dongla wifi "
Gdzie w LG SMART TV znajde filmiki 3D jakies prezentacje ? bo slyszalem ze mozna to znalezc a usiebie nie widze
@jodys , dzieki ogolnie to jak wlaczylem pierwszy raz TV buszowalem po smart tv to nie mialem tych opcji , dopiero jak wieczorem wyszedlem i po paru godzinach wrocilem , wlaczylem TV to mialem 3d World , Gry , APPKI premium widocznie telewizor musial cos zadzialac jak mnie nie bylo bo tak mialem puste menu
Ostatnie moje pytanie trzy pytania :
Czemu jak mam podpietą cyfre + HDMI to jak przelaczam programy mam napisane 50 hz , po podlaczeniu xboxa tak samo , cos musze przestawic ?
Widzialem tutaj ustawienia dla tego telwizora jednak nie wiem gdzie to ustawiac , chyba musze wziac menu po angielsku i wtedy dojde do wszystkiego.
Trzeciego pytania zapomnialem a mnie nurtowalo eh
Witam
czy ktoś powie o co chodzi w tych ustawieniach? nie ma żadnej informacji w instrukcji. Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie będziesz miał problemu Taki widok zobaczysz bez włączenia 3D :A w jaki sposób rozpoznać w jakiej technologii wykonano materiał 3D??