Niestety ale HBO GO to chyba najgorszy możliwy obraz i dźwięk. Do oceny obrazu i ścieżki dźwiękowej czekam na płytę bo do kolekcji trafi na pewno...
Niewątpliwie jakość jest średnia, lekko mówiąc przy wielu pozycjach, ale akurat przy tym filmie byłem bardzo zaskoczony, bo naprawdę dobrze to wyglądało jak na film , że tak powiem z TV , pierwszy plan pełen szczegółów, a jak jest pokazywany dalszy plan też nie ma tragedii tak jak to bywało przy wielu innych filmach czy serialach, jak choćby w serialu Gra o tron. NA pewno nie jest to jakość obrazu i dźwięku jak choćby na BR , czy o 4k nie wspominam... Choć pomysł na taki format obrazu
Sam film mi się podobał, a scena z ciężarówką trzy razy sobie oglądaliśmy, mega , oczywiście dla mnie.. oczywiście są pewne niedoróbki, ale to jak w wielu filmach (jak choćby u konkurencji w marvelach) i nawet nie patrzę na to, że WW skaczę w bucikach na obcasach i jej jak i butom nic się nie dzieje, ale w końcu to nie jest taka zwykła kobieta
, zresztą Gal jakby nawet z pałacu kultury skoczyła w takich obcasikach to dla mnie nie ma znaczenia, bo to czysta przyjemność oglądać ją w filmie, jest mega. I nikt tego nie zmieni.. Film fajny...