Witam Szanowna redakcje
Mam powazny problem z w.w telewizorem. > Powiedzcie mi prosze czy zjawisko pionowych "pasow" podczas gdy obraz > sie porusza to norma w tym telewizorze? Szczegolnie jest to widoczne > podczas ogladania sportu np pilki noznej , w momencie gdy kamera > podaza za pilka pojawia sie mase pionowych pasow cieni sam nie wiem > jak to nazwac. Dokuczliwe to jest rowniez podczas ogladania filmow , > dokumentow itp. jezeli naprzyklad scena jest bardzo szczegoowa np > jakis las masa drzew lisci itp to obraz jest piekny ale gdy tylko > kamera ruszy to czar pryska
Jak z ziarnistoscia w tym telewizorze > bo odnosze wrazenie ze jest niedopuszczalnie wysoka. Kupilem ten tv w > norwegii ,gzie tez mieszkam i po kontakcie ze sklepem i supportem lg > wszyscy twierdza ,ze tak ma byc
Zaznacze jeszcze ze zanim > dostarczono mi tv to na moje zyczenie byl "podobno profesjonalnie > kalibrowany" , nie wiem bo nie dostalem zadnego raportu. Bardzo prosze > o pomoc i odpowiedz jak to jest z tym telewizorem bo jestem juz > zmeczony ta "walka" ze sprzedawca itp. Nie poto kupilem ten tv zeby > teraz uciekac do drugiego pokoju ogladac mecze na starym sharpie > quosie
Dziekuje bardzo i pozdrawiam