student28_2004
New member
Czy ktoś widział to cudo?Kiedy będzie jakiś test seri LH5000 na łamach HDTV?
student28_2004 napisał:Byłem dzisiaj w MM w Poznaniu nie daleko Marcelińskiej oglądałem LG 42LH5000 obraz był ok.Leciały jakieś wyścigi motocyklowe i jedno co mogę powiedzieć ,że ze bardzo słabego sygnału obraz z LG 42LH5000 był najlepszy ze wszystkich LCD włączając samsungi 6000,7000.Na samsungach obraz w połowie panelu miał migotanie mimo 100HZ, a LG miał obraz stabilny mimo bardzo kiepskiego obrazu tam puszczanego.Włączyłem nawet opcję 200HZ w LG na niski i nadal LG miał obraz lepszy ,stabilniejszy.Kolory to inne bajka wydaje mi się ,że samsungi miały lepsze ale trochę poustawiałem w opcjach obrazu i przepaści nie było. Nie miałem dużo czasu więc długo się nie bawiłem tym TV.Myślę ,że jeżeli ktoś ogląda TV ze słabego żródła LG LH 5000 będzie super , bo w HD wszystki teraz LCD wydglądaja super.
amelia25 napisał:prawdopodobnie jakis kodek
Hartson napisał:Wyszło, ja kupiłem. W miesięczniku m.in. jest test blu-ray: Samsung BD-P1600, Panasonic DMP-BD60, LG BD370, test odtwarzacza sieciowego Popcorn Hour A110, testy LCD: LG 42LH5000, JVC LT-42WX70.
Płaskie Ekrany za 9,90 zł, to nic innego jak Video Mix w nowej szacie graficznej.