Aktualizacja z internetu, a nie ze strony.
Niestety komunikat, że brak
Ostatnią wersję pobierałem ze strony LG i instalowałem z USB, bo TV właśnie nic nie widział.
Mógłbyś napisać jaka wersja obecnie u Ciebie siedzi ?
Aktualizacja z internetu, a nie ze strony.
Hmm widze ze wszystkim sie TV idealnie sprawuja bo nikt nic nie pisze,albo tak malo jest uzytkownikow tych TV
Samsung tez nie ma problemow,podobny sprzet,zreszta w tej chwili wszystkie sa podobne,zalezy jak sie trafidokładnie tak jest kolego... im mniej postów o sprzęcie tym lepiej !
to nie jest Szajsung ! mam jeszcze LED EDGE tejże firmy którego odpalam raz na tydzień
Samsung tez nie ma problemow,podobny sprzet,zreszta w tej chwili wszystkie sa podobne,zalezy jak sie trafi
Oprocz odklejonej foli w rogu, swierszcza w srodku, pompowania jasnosci i serwisu ktory cie zlewa - faktycznie nie ma problemow.
To jak dasz jakas konkretna odpowiedz podparta faktami czy tylko widzimisie rzucone ,bo jak widze to tylko ccze gadanie.Oprocz odklejonej foli w rogu, swierszcza w srodku, pompowania jasnosci i serwisu ktory cie zlewa - faktycznie nie ma problemow.
Myslenie tez nie boli gdy wyraznie pisze wszedzie o o modelu d6900 a ty wklejasz mi link do D8000 ktory raczej mozna porownac klasowo i cenowo wyzej od LG PZ 950.Beispielsweise:
http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/66866-plazmy-serii-d8000-samsunga-34.html
szukanie nie boli
Myslenie tez nie boli gdy wyraznie pisze wszedzie o o modelu d6900 a ty wklejasz mi link do D8000 ktory raczej mozna porownac klasowo i cenowo wyzej od LG PZ 950.
Samsung tez nie ma problemow,podobny sprzet,zreszta w tej chwili wszystkie sa podobne,zalezy jak sie trafi.
Na infolinii twierdza jest aktualizacja YouTube, ale ja jej nie widze.
Szkoda ze nie ma iplex.pl tam wszystkie filmy za darmoszke i jest ich cala masa.