Proponuje Ci szybko wyedytowac swojego posta, we fragmentach w ktorych imputujesz mi, ze kogos uwazam, lub co gorsza nazywam nieudacznikami, zanim nie zglosze tego jako naduzycia.
Po drugie. Nie rozpisuj sie, tylko odpowiedz na pytanie. Jest jedno i do tego dosyc jasno okreslone.
Moj komentarz nie mial nikogo obrazic, tylko wykazac schizofreniczne podejscie ktore prezentujesz.
Czy w zwiazku z tym, ze wybrales mieszkanie poza miastem , takie "szaraczki" (twoje slowo), z blokowisk, "ktorych samochody kosztuja wiecej, niz twoje kable", nie maja prawa korzystac z oferty LG, bo musi bys rowno - albo wszystkim albo nikomu? A moze jest to po prostu niewazne, tak jak dotychczas ze wszystkimi rzeczami poza Twoim zasiegiem? Tylko dlaczego Ty zawsze masz najwiecej do powiedzenia wlasnie w tych tematach, ktore Ciebie nie dotycza lub "nie interesuja" (4k, projektory).
LG, ani nikt inny w najblizszym czasie internetu Ci nie zalatwi, w zwiazku z tym oferta jest do bani, albo wrecz nie do przyjecia ze wzgledu na to, ze nie daje rownych szans?!
Daj nam cieszyc sie tym co mamy lub mozemy miec, bez Twoich opowiesci. Mozesz zyc bez tego, swiat sie nie zawali. W przyszlym roku kupisz sobie bluraya 4k i telewizor 4k i znow bedziesz cool. Tymczasem daj zyc innym
Edit:
P.S. Nie masz podstaw, do tego, aby czuc sie niesprawiedliwie czy dotkliwie skrytykowany w moim poprzednim poscie, gdyz nie to bylo moja intencja. Mysle ze wiesz z innego forum, ze gdyby to byl z mojej strony atak, bylby on bezwzgledny i skuteczny. Dlatego nie unos sie prosze i graj fair.
Chcialem zwrocic Ci tylko uwage, ze poza brakiem logiki, w tym co piszesz, pakujesz sie na znacznie wieksza mine, w jednym poscie podtrzymujesz swoje, dobrze nam wszystkim tu znane stanowisko: masz wypasione zbytki, stac Cie , bo zapracowales na to trudem i znojem ( ja to szanuje i tez uwazam, ze nikomu nic do tego, chyba, ze nadajesz temu publicznie zbyt duzo znaczenia, wtedy jestes narazony, ze ktos Ci to wypomni, a przy okazji sam sobie winny), ale ze akurat masz do kitu internet, znacznie gorszy od tych, ktorzy nie maja takich zbytkow jak Ty, zaczyna sie dramat. Nagle z liberala, gloszacego wszystkim, ze najwazniejszym dobrem jest demokracja, bo w niej kazdy moze i powinien byc kowalem wlasnego losu, ktory osiagnie tyle ile wlozy w to pracy i wysilku, zamieniasz sie w mazgaja, z roszczeniowym podejsciem, bo kazdy, tj rzad, gmina, uslugodawca, powinnien ulatwic Ci zycie, fundujac Ci internetowe lacze. Skoro jednak szybki internet nie jest Twoim glownym priorytetem, to moze powinni kanal do Zegrza wykopac , zebys mogl spod domu lodka poplywac. Nie zeglujesz? - Nie ma sprawy. To moze chociaz stacje kolejowa, zeby ekspres mial gdzie sie zatrzymac, aby Cie podrzucic do miasta. To rownie nieuzasadnione ekonomicznie i nierealne postulaty, co finansowanie eksluzywnego lacza dla Ciebie. Powinienes miec tego swiadomosc. Znam ludzi, ktorzy tez woleliby mieszkac sielsko i wygodnie na przedmiesciach, ale majac na wzgledzie transport, dostep do dobrej szkoly dla dziecka, teatrow, kin, pubow, etc wybieraja zycie w miejskim zaduchu.
Nie wiem, czy maja pelna swiadomosc, tego co traca, ale to jest ich decyzja, nikt ich nie zmusza do takiego wyboru.
Nie sile sie na porownania, czy na ocene Twojej sytuacji, ale chce zebys zrozumial, ze nikt nie jest winny tego, ze nie masz szybszego lacza, a juz napewno nie LG, ktore dalo "nierowna szanse" tym niewychowanym, bo rozliczajacym Cie z wydatkow, blockersom.
Zdajesz sobie sprawe jak to zalosnie brzmi, napisane na dodatek w jednym poscie?!?
Zreszta nie lepiej, niz w kolejnym Toim poscie, proba wykrecanie kota ogonem i stawianie sie w jednym szeregu z nimi, jako wspolofiara mojej dla "Was wszystkich pogardy".
Naprawde masz wszystkich wkolo za idiotow?
Odkrec to lepiej poki mozesz i na przyszlosc nie rob takich numerow.