przykładowo ten też zacina? tylko przestaw na 2160p
https://www.youtube.com/watch?v=LrrpIFhAcrA
https://www.youtube.com/watch?v=LrrpIFhAcrA
sprawdziłem, to nie ma znaczenia - jest to ustawienie domyślne odtwarzania... od sprzętu też nie zależy, bo nawet na moim ~9 letnim laptopie (ibm t60: cpu dualcore, gpu gma945) jest wybór rozdzielczości 4K...to dziwne... może masz w opcjach odtwarzania youtube zaznaczone "Mam wolne łącze. Nigdy nie odtwarzaj filmów w wysokiej jakości"
Dotyczy wielu osób i nigdy nie napisałem że jestem bogaty - bogaty to jest Pan Kulczyk, a to że stać mnie czy innych którzy mają domy pod dużymi miastami czy mniejszymi miastami to inna inszość... i tematu nie będę rozwijał..
ja mam szybki net a yt się zacina a co dopiero 4k. Jeszcze za wcześnie na tą technologie w streamie u nas.lolek znasz takie pojęcie jak bufor, buforowanie?
brodacz poluzuj warkoczyki.Skoro jesteś tak bogaty, że stać Cię na dom pod W-wą to powinno być Cię stać na opłacenie porządnego łącza. Albo przeprowadź się i przestań marudzić bo ciągle piszesz o tym problemie jakby dotyczył wszystkich.
Witam kol.to są malkontenci,taka nasza cecha narodowa lubimy narzekać. Popatrz kol.Misiekk 67 kupił Pałac kultury i narzeka przy okazji obraża ...Ja ten TV LG 84 UB 980 V oddałem po trzech dniach "cieńki jest" moim zdaniem...
brodacz poluzuj warkoczyki.
Ostatnio ci (specjalnie z małej litery) odpuściłem, ale to jest prostackie zagranie, więc zostaw swoje głupie uwagi dla siebie.
Lolek126 miałem podobny problem, więc kupiłem dom w Warszawie.
Podoba mi się ten LG 84 UB 980 V, ale muszą dorzucić więcej materiałów 4K, żebym go kupił.
Pokaż mi gdzie narzekam.
Nie obrażam, tylko nazywam rzeczy po imieniu. Zaglądanie ludziom do kieszeni - to jest objaw posiadania kompleksów i prostactwa (wpisujesz się w tę definicję słowami : "Popatrz kol.Misiekk 67 kupił Pałac kultury").
"Ja ten TV LG 84 UB 980 V oddałem po trzech dniach "cieńki jest" moim zdaniem..." możesz uzasadnić ?
Koledzy skończmy z tym OT bo to portal AV a nie społecznościowy. Co do Lolka zauważyłem jedynie, że więcej wydał na kable do swego sprzętu niż ja na samochód. A narzeka na internet jakby wszyscy mieli taki sam problem. Oczywiście wszystko jest kwestią priorytetów zatem jeśli on woli dobre kable i sprzęt zamiast dobrego internetu to ma do tego prawo. Większość z nas jednak ma inne priorytety i nie narzekamy, że nie stać nas wydać kilka tysięcy zł na okablowanie.