Czytanie menu kopiowanych DVD...
Witam,
urządzenie LG kupiłem przed kilkoma dniami, przeszedłem szczęśliwie przez wszystkie początkowe trudności z jego adaptacją, między innymi dzięki uczestnikom tego wątku, za co szczerze dziękuję. Generalnie jestem bardzo zadowolony i chętnie będę polecał to urządzenie innym. Jest kilka drobnych rzeczy, które nieco irytują jak na przykład "prztykający" pilot akutat w obszarze, który jest najczęściej używany. Natomiast jedna wada, moim zdaniem duża, to nie wyświetlanie menu płyty w przypadku, kiedy DVD zostało skopiowane jeden do jednego w katalogach Video-ts. A w specyfice DP1 widnieje, że urządzenie czyta pliki ifo. Naturalnie przy oglądaniu filmów nie ma to większego znaczenia ale przy koncertach muzycznych, tak dzisiaj popularnych, ma zasadnicze. Nie wiem jak mają w tym względzie inne odtwarzacze multimedialne? Dla mnie to duża niedogodność i gdybym wiedział o tym wcześniej, prawdopodobnie nie zdecydowałbym się na kupno. Jak sądzicie czy jest to sprawa aktualizacji softu czy raczej nie należy się spodziewać zmiany w tym względzie? Czy komuś brak menu też tak mocno przeszkadza czy raczej jak to się mówi "nie można mieć wszystkiego"?
Jeszcze raz dzięki za cenne informacje, które tutaj przeczytałem. Pozdrawiam wszystkich.