Nie. Komputer wysyła sygnał 60Hz więc taki obraz wyświetla telewizor. Truemotion dodaje 1 pośrednią klatkę dzięki czemu wyświetlany obraz jest 100Hz.
Proszę o dowód.
Nie. Komputer wysyła sygnał 60Hz więc taki obraz wyświetla telewizor. Truemotion dodaje 1 pośrednią klatkę dzięki czemu wyświetlany obraz jest 100Hz.
Idź do sklepu i sprawdź. Widać gołym okiem że obraz jest płynniejszy.
Problem w tym, że przy włączonym TrueMotion w FPSy może być za duży imputlag, dlatego przy wyborze profilu obrazu gra, ulepszacze są wyłączone.
Hz o których mowa w telewizorach nei są tymi samymi Hz o których była mowa w monitorach CRT.
A teraz napisałem post i wiem , że jestem pod ostatnim postem.
A jeśli w trakcie edycji starego posta dopisując coś w tym czasie ktoś napisze post to moja edycje utknie u góry...
Nie wiem czy nie lepiej post pod post :spam:
Gratuluje zakupu, oby służył dobrze i sprawował się lepiej niż poprzednia seria. Mam pytanie, czy jest możliwość usuwania niechcianych programów z listy? Czy tylko tak jak w poprzednich modelach opcja pomiń?Sorry gapa ze mnie Cena 3099 zł dotyczy 42LA660s... zresztą od dziś stoi u mnie na szafce
Gratuluje zakupu też jestem bardzo zainteresowany tym TV ... taka wielka prośba do Ciebie jak możesz to po kilku dniach użytkowania podziel się swoją opinią na temat niego (zalety i wady) chodzi mi głównie o jakość obrazu najważniejszy dla mnie wyznacznik nie interesują mnie bajery ... czy występuje zjawisko cloudingu i bandingu ... ciekawi mnie też dźwięk w końcu są głośniki 2.1.Witam
Nowa seria LA660 posiada dwurdzeniowy procesor. W jednym z sklepów sieciowych dostępny jest za 3099 zł + darmowa dostawa. Mocno się zastanawiam...
Pozdrawiam
Gratuluje zakupu też jestem bardzo zainteresowany tym TV ... taka wielka prośba do Ciebie jak możesz to po kilku dniach użytkowania podziel się swoją opinią na temat niego (zalety i wady) chodzi mi głównie o jakość obrazu najważniejszy dla mnie wyznacznik nie interesują mnie bajery ... czy występuje zjawisko cloudingu i bandingu ... ciekawi mnie też dźwięk w końcu są głośniki 2.1.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
ROTFLSam jeszcze nigdy się na LG nie zawiodłem. Podejście do klienta mają wzorowe, sprzęt fenomenalny, a w razie problemów wysokiej klasy obsługa gwarancyjna.