Telewizor pobiera czas tylko z naziemnej cyfrówki i chyba z cyfrowej kablówki (nie jestem pewien)Ja mam podłączony recorder n'ki poprzez hdmi i także brak godziny po ustawieniu AUTO.
Tak jak poprzednicy - jeśli ustawię RĘCZNIE godzinę to nie ma problemu.
Mam ustawione WARSZAWA, GMT+1.
To nie jest normalne i doradzam serwis.Co jeśli któregoś dnia nie wróci do normy?ale dziwna sprawa, że dzieje sie to bardzo rzadko raz na miesiąc może troche częściej i na te kreski pomaga wyłączenie telewizora gdy włącze już wszystko wraca do normy na kolejny miesiąc
Witam,może to być wada panela lub złącz obsługi panela.Zimne luty lub wadliwe złącza.Jest to wada,którą musi usunąć serwis.czemu tak sie dzieje ma ktoś jakąś opinie na ten temat? komus sie zdarzyl podobny problem?
Są to objawy włączonego trybu HOTEL,ale o ile pamiętam w menu jest do wyboru SKLEP i DOM więc musisz przełączyć na opcję DOM i nie powinno być tego problemu.Witam posiadam ten TV od grudnia i jest super. Tylko mam jedno pytanie co jakis czas pojawia się komunikat że telewizor zostanie wyłączony. I muszę w tedy pilotem pogłośnić lub nacisnąć jakikolwiek guzik na pilocie żeby się nie wyłączył. Głównie z dekodera korzystam przez hdmi i przez euro i pilota do tv po prostu nie używam. Można jakoś tę funckę wyłączć??
Sprawdź w MENU zawartość parametru TIME -jest tam kilka opcji, tam masz chyba coś włączone.
Witam
Doradzcie co zrobic mam tv podlaczony do ruter lacze 10mb a youtube laduje sie godzinami, strony podobnie.
Drugie pytanie to czy da sie ogladac youtuba przez przegladarke ? bo we wlasciwosciach przegladrki pisze wlacz flash ale mimo to strony nie wyswietlaja flasha.
Doradzcie cos?!! pozdrawiam
Witam, po zrobieniu dzisiejszej aktualizacji mam problem z modułem Cyfry wsadzonym do dekodera w tv. Weryfikacja urządzenia zatrzymała się na 90% i nie chce ruszyć. Próbowałem wyłączać tv, wyjmować i wkładać ponownie moduł i nadal ten sam objaw weryfikacja wiesza się na 90%. Czy ktoś miał podobny problem?