Wejdż na iple tam jest filmbox live:bober:Z odtwarzaczem dostałem kod aktywacyjny do filmbox live.Ale nie wiem gdzie mam szukać tego kanału.Pomocy.
Wejdż na iple tam jest filmbox live:bober:
Zainstaluj Nero Media Home z dołączonej płytki do tv i powinno działać.Witam,
Nie jestem w stanie uruchomić napisów w lw570s używając Plex media server. Napisy probowalem zarowno w txt jak i srt. Nazwy te same i w jednym folderze. Pliki avi lub mkv. TV nie wyświetla napisów.
Gdzie lezy problem?
Witam, mam ten telewizor od 8 grudnia i gram na ps3 bezproblemowo. Ograłem już pięć gier, obecnie kończę black ops żadnych komplikacji nie ma.
Witam, nie wiem czemu kino hx806pg nie widzi u nie nero mediahome pomoze ktos jaka moze byc przyczyna?
dodoam ze tv widzi plexa ale nero rowniez nie
Też kupiłem tydzień temu 42LW659S bez pilota Magic bo wyczytałem w necie że wychodzi jego nowa wersja i to na nią teraz czekamWitam,
własnie zamówiłem lw570s, ale póki co bez pilota magic, ponieważ słyszałem, że można jako pilota używać telefonu. Mógłby ktoś być tak miły i podrzucić mi link z instrukcją do programu działającego z telewizorami lg?
Wylacz firewalla
i to wszystko za niecale 4 tys. Mnie się wydaje że to dobra oferta - jest reklamowana na stronie LG przy opisie tego modelu i pewnie niedługo status się zmieni na w rodzaju "zapytaj o dostepność"Dostałem dziś maila od firmy elektro.pl że maja dostepny natychmiast lw570s 47" do tego pilot Magic i 7par okularów gratis