mam problem. od pewnego czasu moj tv po wylaczeniu uruchamia sie zresetowany tzn z ustawieniami fabrycznymi. zmiany softu nic niedaja. co moze byc przyczyna? pzdr
witam....posiadam Samsunga BD-D6900 i telewizor 3D LG LW 570S i podczas oglądania filmów 3D z napisami, odtwarzanego z dysku zewnętrznego podpiętego pod odtwarzacz Blu-ray, napisy nachodzą na siebie,rozjeżdzają się niepoprawnie sie wyświetlają. Czy jest sposób na poprawne wyświetlanie napisów....
emilio1982 napisał:po drugie czy jest możliwość instalacji Flash Player 10.1 lub wyższego - telewizor jest wyprodukowany w 2011 roku
Pilot Magic Remote lg przestał reagować na ruch po aktualizacji oprogramowania 06.01.04 w LG 42LW579S-ZD (przyciski inne działają). Mam ustawienie Polska
Jak jest przyczyna, pilot czy tv ?
Witam
Mozna odtworzyc film z DTS na tym tv i na innych lg-kach z obsluga dlna, tylko trzeba puscic go z programu PLEX na komputerze (serwer plikow) z wlaczona funkcja konwertowania w locie (poszukajcie w ustawieniach). Na moim 42lw650t ladnie to smiga.
Pozdrawiam i milego ogladania.
Rzecz często ma miejsce gdy TV jest połączony bezprzewodowo, może też komputer nie wyrabiać.
... po pierwsze czy istnieje możliwość i jak to zrobić aby móc korzystać z klawiatury numerycznej na pilocie podczas wpisywania tekstu np. w wyszukiwarce czy youtube;
po drugie czy jest możliwość instalacji Flash Player 10.1 lub wyższego - telewizor jest wyprodukowany w 2011 roku
wczoraj juz byl ze zmian ktore zauwazylem to tylko ze dziala HBO GOJest na stronie producenta z 02.11.12r.Jak na razie przez neta TV nowego nie widzi.
Pozdrawiam.
wczoraj juz byl ze zmian ktore zauwazylem to tylko ze dziala HBO GO
moze i masz racje ale u mnie na wczesniejszym sofcie HBO GO nie dzialalo wiec mysle ze zrobili mala poprawke i teraz jest okSoft nie wprowadza zmian w programach premium. Te sa aktualizowane niezaleznie. Ja nie aktualizowalem softu tv a jakos dziala mi HBOGO.
Ja mam co prawda model LW5500 ale miałem podobny problem z usługami Premium.Pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. A co do wersji oprogramowania to mam 06.01.04 czyli starszą a HBO GO mi działa od kilku dni,na stronie LG jest nowa wer. ale tv jeszcze jej nie widzi.Chyba jednak nie masz racji. Nie aktualizowałem (mam o jedno "oczko" starszą wersję) i przy próbie wejścia w HBO Go pojawia się okienko: Ta opcja wymaga aktualizacji oprogramowania. Czy chcesz teraz uaktualnić? Do wyboru jest "Tak" lub "Nie". Klikanie w "Nie" nic nie daje, TV nie reaguje na nic, trzeba go wyłączyć Podobnie jest z Ipla Film
Pozdrawiam