Witam
Mam pytanie do użytkownika wszebor : Widziałem że sam bałeś się input laga w lg możesz mi na gorąco napisać jak to wygląda w praniu ??? i jakieś info odnisnie grania online i 3d też będą m ile widziane.
Pozdrawiam
Nie wiecie czy dołożą i kiedy TVN Player i podobne temu dodatki do tego tv?
...
Witam.Mam ten sam problem nie ma dźwięku na filmie demonstracyjnym.Te filmy które ściągnąłem z internetu w ogóle u mnie nie chcą się wczytać,pokazuje się komunikat Plik Nieznany.Są nagrane w formacie MKV.Tv jest podłączony do internetu i mam najnowsze oprogramowanie,w czym rzecz.
Czy ktoś z użytkowników grał na tym TV online w FPSy ???
Jak to jest z tym input lagiem w tej serii ? Czy nowy soft co był jakiś czas temu coś zmienił ?
Pozdrawiam
Czy też bolą was oczy podczas oglądania tego tv i macie efekt teatru
Wyłącz TruMotion i powinno zniknąć to, co nazywasz "efektem teatru".
Poddałem się i wczoraj wymieniłem LG5500 na 40ex720 i muszę powiedzieć ze jest ogromna różnica w płynności i naturalności obrazu i to nawet na wyłączonym motionflow, zauważyłem też, że w ex72 jest większa szczegółowość przy wyświetlaniu gwiazd czy galaktyk Np. na national geographic hd także pod względem obrazu jest super i nie świecą rogi ekranu, ale niestety mam teraz tylko jedne okulary i mniejszy ekran w sklepie nie widać tej różnicy dwóch cali, ale w domu po wymianie z lg dało się zauważyć i to nawet sporą różnicę, ale nie żałuję bardziej mi odpowiada obraz w sony, w lg był męczący. Polecam lg do oglądania 3D, choć film z BR 3D w sony są chyba lepszej jakości albo mi się wydaje , konwersja w sony beznadziejna, w lg była większa głębia, ale i tak z tego nie korzystam okulary mogłyby być tańsze, bo muszę dokupić chociaż jedną parę, ale myślę że teraz stanieją skoro większość wybiera pasywne
Najlepsze sa takie wypowiedzi.
Nie umialem ustawic TV wiec jest do dupy i biore inny -polecam
Wieksza szczegolowosc gwaizd powiadasz widzaiales?Na jakiej zasadzie ?Widziales ich wiecej moze?Policzyles?Ludzie litosci .Nie kupujcie zabawek ktopre was przerastaja i twierdzicie ze sa beeee
Taka jest prawda Panowie i Panie i zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni. Ewentualnie lepszy soft. Sam mam ten telewizorek ale nie kupowałem go z myślą o lepszym obrazie. Do tej pory miałem plazme samsunga i było naprawde dobrze. Dla mnie najważniejsze było to: 1) Energooszczędny 2) Tańszy od konkurencji 3) 3D polaryzacyjne + 7 par okularów 4) usługi internetowe tak dla ciekawości. Przed zakupem obraz sprawdziłem u kumpla i choć nie rzucał na kolana to nie odstraszał. W HD jest naprawde dobry tak samo jak w 3D, choć mam z nim problem ale to chyba przez moją wade wzroku (widze głębie ale nic nie wychodzi mi poza ekran, za to rodzinka a szczególnie dzieci widzą ten efekt doskonale). W SD obraz do zaakceptowania. Najlepszy tryb to ekspert1. Trumotion wg uznania ja mam wyłączony. Jak ktoś wcześniej zauważył w telewizorku na ustawieniach fabrycznych przeważają żółcie i brązy mi to osobiście nie przeszkadza więc nie bawiłem się ustawieniami zaawansowanymi (a jest ich full). Podsumowując to cieszę się, że go kupiłem. Spełnił moje podstawowe kryteria czyli cena i energooszczędność. Niezły obraz i świetne 3D. Jak dla mnie największą bolączką tego telewizora jest to co ma niby poprawiać jakość oglądania czyli trumotion i funkcja, która działa jak chce czyli auto podświetlanie. Czy może ktoś z was się orientuje czy nowości pokazane na CES2012 będą kompatybilne z naszymi telewizorkami? Szczególnie chodzi mi o pilota obsługującego polecenia głosowe