LG C4 model 77C41LA opinie

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Lepiej brać , jak już niektórzy się przekonali wydając dużą kasę i przeżywając duży stress i problemy,W sprawdzonym źródle, z polskiej dystrybucji, z polską gwarancją i
dodatkowo z pakietem gratisów o wartości 500 zł, montażem i dostawą .

Lepiej brać , jak już niektórzy się przekonali wydając dużą kasę i przeżywając duży stress i problemy,W sprawdzonym źródle, z polskiej dystrybucji, z polską gwarancją i
dodatkowo z pakietem gratisów o wartości 500 zł, montażem i dostawą .
jaka obecnie cena u Ciebie za oleda 77c4 :) ? na Ceneo nadal widzę różnicę kilku tysięcy pomiędzy c41 a c45, ktoś brał tańszego c41 i potwierdzi ze wszystko ok ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Masz tak, detal jest 13.499 zł
Dla członków forum masz za 12.999 zł z pakietem gratisów pełnym dodatkowo o wartości 500 zł
Jeśli robisz przedpłatę masz za 11.999 zł z pakietem i masz teraz dodatkowo cashback z LG Polska 600 zł
Czyli finalnie wyjdzie Ci za 11.399 zł z pełnym pakietem, dostawą i montażem.
Kiedy planujesz zakup ?

Masz tak, detal jest 13.499 zł
Dla członków forum masz za 12.999 zł z pakietem gratisów pełnym dodatkowo o wartości 500 zł
Jeśli robisz przedpłatę masz za 11.999 zł z pakietem i masz teraz dodatkowo cashback z LG Polska 600 zł
Kiedy planujesz zakup ?
jak będzie dobra cena to kupić mogę od reki i zaraz wysłać przelew, kupuje na FV na JDG wiec cachback mnie nie tyczy bo jak zawsze w regulaminie jest klauzula ze dotyczy tylko osób fizycznych.
Czyli Twoja cena to 11 999 brutto za 77c45 ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
LG 77C45 - Masz tak, detal jest 13.499 zł

===========================
Tak.

db0511

New member
Kupiłem 77C41 i wszystko jest super. LG potwierdziło gwarancję w PL na podstawie numeru seryjnego i faktury. Kupiłem za 9,999 z dostawą. Rozumiem że dla dystrybucji PL jest to spora konkurencja cenowa ale to tylko wina LG a konsument na tym zyskuje.

westrafal

New member
Kupiłem 77C41 i wszystko jest super. LG potwierdziło gwarancję w PL na podstawie numeru seryjnego i faktury. Kupiłem za 9,999 z dostawą. Rozumiem że dla dystrybucji PL jest to spora konkurencja cenowa ale to tylko wina LG a konsument na tym zyskuje.
Cieszę się że udało Ci się zakupić, i też myślę nad modelem C41 tylko 65 i mam pytanie czy faktycznie różnią się te modele od modelu C45 czy model 77 ma te same parametry co sprzedawane na pl modele ?

westrafal

New member
Sa identyczne. LG mi to potwierdziło
Dziki za odpowiedź,
Może kilka słów z wrażeń?
Czy to była spora decyzja na LG?
Jak wygląda skalowanie obrazu z TV naziemnej czy innego tego typu programu ?
Nie miałem nigdy LG, zawsze był Sony i był brany pod uwagę Sony a80L lub teraz C4 ale wersja tańsza 😁 i dalej mętlik w głowie, chyba trzeba się wybrać do sklepu. Ale tam tylko te 4k w pętli i nie wiem jak to będzie wyglądało w normalnym filmach

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
LG 75C45 masz specjalną dużo niższą cenę i to z pakietem dodatkowo.
Całość masz na PW zgodnie z prośbą.

kompozyt1

New member
Obecnie Media Markt DE ma na Black Weekend...LG77C43LA za 1999EURO, 65C43LA za 1299E...🤗
Screenshot_20241119-192736_Chrome.jpg

Do góry