IceBreaker
New member
Dreamerek a jak daleko stoi LG od routera i czy na przeszkodzie są ściany?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
gatar napisał:Właśnie, Dreamerek odpowiedz na pytanie poprzednika oraz czy korzystasz z wifi n czy g ?
Fatman_1 napisał:Buforuje. Tak jak komp.
U mnie jest łacze 4Mb i śmiga. Nie wiem co byłoby na 256kb ale myślę, ze musisz przynajmniej 2Mb mieć żeby oglądać bez zacięć.
Można pod warunkiem, że kamera tworzy strukturę AVCHD lub zapisuje filmy jako pliki .m2ts . Sam posiadam kamerkę Toshiba Camileo H20, która zapisuje filmy jako .avi z kompresją h.256. BD370 odtwarzał te pliki ale bez dźwięku (komunikat: Brak wsparcia dla kodeka audio) BD390 nie odtwarza zupełnie. Po przerobieniu plików w multiAVCHD można oglądać także przez USB.ernet napisał:Współczesne kamery i aparaty fotograficzne zapisują "kręcone" filmy w formacie AVCHD ... Czy można te pliki odtworzyć poprawnie z Pendriva via USB ?
hd-man napisał:Można pod warunkiem, że kamera tworzy strukturę AVCHD lub zapisuje filmy jako pliki .m2ts . Sam posiadam kamerkę Toshiba Camileo H20, która zapisuje filmy jako .avi z kompresją h.256. BD370 odtwarzał te pliki ale bez dźwięku (komunikat: Brak wsparcia dla kodeka audio) BD390 nie odtwarza zupełnie. Po przerobieniu plików w multiAVCHD można oglądać także przez USB.