no tak, ale niewiem jak z napisami, czy one tez sie dopasuja jak podziele plik??czy automatycznie beda sie ladowac jak podzielony film?.....
mogliby zrobic soft zeby czytal te pliki nfts.....
witam. jeżeli chodzi o wielkość plików dla dysków w fat to nie 4gb a 4.25gb.a moze i nawet 4.3. 0 co kaman z tym profilem 4.1 bo jeszcze sie z nim nie spotkałem w swoim lg. 4.1 czyli ,ze lektor po wszystkich głośnikach idzie?
hmm cięzko zrozumieć o co ci dokładnie chodzi. ale chyba bardziej o dyski zasilanie zewnętrzne l dyski zasilane przez USB. Oba rodzaje chodzą z BD370, choć akurat ja początkowo miałem problem z SEagate 1TB 3,5 cala czyli z zewnęrznym zasilaniem, ale prawdopodnie nowy soft problem rozwiązał i dysk chula.Panowie, bo zapomniałem i nie mam czasu szukać(sorry). Nasza 370-tka czyta z dysków twardych zew. w fat 32 z napędem zew. czy przez USB. Napiszcie prosze.
Troszkę czasu mnie nie było i widzę że pojawiła się nowa wersja softu a wraz z nią możliwość podpięcia dysku zew zasilanego zewnętrznie ? jeśli ktoś by mógł podać więcej szczegółów co i jak, na jakie wielkości pliki trzeba dzielić żeby BD odtwarzał poprawnie. Dysk rozumiem może być NTSF ?
Azael, napisz proszę jaki dysk będzie najlepszy do 370-tki. Czy moze to być WD 2,5 " (320GB) z zasilaniem przez USB? Moze masz lepsze typy?