udało się komuś na tym odtwarzaczu odpalić materiał wideo mkv o rozdzielczosci 1920x1088 ?
nie ma takiej rozdziałki !!! Jest tylko 1920x1080 (full hd)
udało się komuś na tym odtwarzaczu odpalić materiał wideo mkv o rozdzielczosci 1920x1088 ?
Panowie,
Waham się z zakupem więc prosiłbym o informację, abym miał pewność. Mianowicie chodzi mi o pliki muzyczne flac... czy ten player je odtwarza? jeden z użytkowników wspomniał o tym, że tak, jednak w specyfikacji nie ma o tym ani słowa. Jak jest faktycznie?
Witam.
Czy ten odtwarzacz odtwarza filmy HD zapisane w mp4 z dzwiekiem kodowanym w AAC ??? Pytam poniewaz mam TV LG37LE5500, ktory w swojej specyfikacji odtwarza taki format zarowno obrazu jak i dzwieku jednakze mam sytuacje, iz teledyski w tym formacie (2 kanalowy dzwiek) odtwarza bez problemu natomiast filmy odtwarza tylko obraz a odnosnie dzwieku podaje, ze nieobslugiwany format dzwieku (filmy maja 6 kanalowy dzwiek). W zwiazku z powyzszym zastanawiam sie nad zakupem tego odtwarzacza i chcialbym wiedziec czy bedzie czytal takie pliki. Z gory THX
Nie ma takiej możliwości. Co do rozmiaru czcionki i położenia napisów,także nie ma takiej możliwości. Dodam tylko ze naprawdę, czcionka jest bardzo adekwatna ze swoja wielkością do ogólnego ekranu a położenie takze jest właściwe. Nie trzeba sie tym martwić.Podobnie jak poprzednik mam dylemat WD Live czy LG 560 , pytanie do użytkowników
dotyczące napisów , czy jest możliwość zmiany rozmiaru czcionki , położenia i przesunięcie +/- w czasie .
:szukaj:
"Odtwarzacz Blu-ray LG BD 560/570 został zbudowany w oparciu o procesor BROADCOM BCM7630 - rdzen MIPS.
Posiada 256 MB pamięci NAND FLASH oraz dwa banki pamięci RAM DDR: 128MB i 256 MB.
System operacyjny - uCLinux."[/SIZE]
Mój LG nie wyświetla literki "ś" w środku wyrazu. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Pan w serwisie powiedział, że to nie jest wina sprzętu, tylko sposobu kodowania napisów (?).