hipmen napisał:Mogę Ci pomóc dziś po 18 na PW masz nr GG, jak coś podaaj mi swój
potem szczegółowy opis wkleimy na forum dla potomnych
pozdrawiam
hpmen
OK po 18 się odzywam
hipmen napisał:Mogę Ci pomóc dziś po 18 na PW masz nr GG, jak coś podaaj mi swój
potem szczegółowy opis wkleimy na forum dla potomnych
pozdrawiam
hpmen
przem1978 napisał:witam serdecznie,
jesli na tym forum pojawia sie jakis spec od LG, to ja jednak prosiłbym bardzo o opis tego menu serwisowego, mam wrażenie ze zmiana jakiejs funkcji z 0 na 1 sprawi, ze wyłaczajac TV automatycznie będzie mi sie wyłączało/włączało kino domowe tez LG które mam podpiete pod Scart
u mnie po resecie w menu serwisowym nie pojawia sie tajemnicza funkcja "Intelligent Eye" - dlaczego ?
itheon napisał:dzisiaj kupilem w MediaMark w łodzi w M1
wczoraj odwiedzilem sklepy w poszukiwaniu tego modelu ale wszedzie mowili ze nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie zrezygnowany pojechalem do MM szukac alternatywy spytalem sprzedace czy nie maja tego lg przypadkiem i powiedzial z TAK !!! ( w elektroworldzie tez maja przywiezli im przedwczoraj (przy mnie wieszali go na sciane zebym mogl obejrzec ) ale za 4300 i ze maga sprzedac za 4100 drogo... ) przywiezli im wczoraj 2 sztuki jedna poszla wczoraj 2 ja wzielem telewizorkow nawet nie zdazyli wystawic na sklep cena "wywolawcza" w MM 3999zł ( chyba za tyle poszedl dzien wczesniej ) po minucie targowania spadla do 3599zł !!!! Tak tanio nawet w sklepach internetowych nie znalazlem
niestety dopiero jutro (w sumie dzisiaj ) popoludniu przywioza go do domu
wolalem do saochodu go nie brac bo ponoc musza byc przewozone "na stojąco"
poniko napisał:Polecam zajrzeć do menu serwisowego i zobaczyć jej przebieg. Ja szukając swego TV szczególnie zwracałem uwagę na przebieg czyli UTT=0.
miro.t napisał:Witam.
Wprawdzie posiadam plazmę 42PC51, ale widze podobieństwo menu serwisowego. W moim modelu po zmianie ustawienia Full znajdującego się w Tool option2 (fotka nr3) autodopasowanie do pełnego ekranu pojawia sie w opcjach lub go nie ma. Proponuje sprawdzić.
Ja pomału spisuje z róznych for, rózne spostrzezenia dotyczace menu serwisowaego (mojego PC51), jak bedzie juz konkretna lista i sprawdzona to opublikuję.
Pozdrawiam, mam nadzieje, że pomogłem.