Gdzie ten telewizor ma eurozłącze?
No ni ma! zapomnieli Koreańcy wsadzić, Ty poważnie!?
Gdzie ten telewizor ma eurozłącze?
@alik69:
Dlaczego nie poszły, coś z filmami czy z TV?
Szkoda, inni użytkomnicy mówili że wszystko OK, możesz powiedzieć coś więcej?
W zasadzie, to w ten sposób wszystko sobie można wytłumaczyć. Sporo osób chyba tak do tego podchodzi, skoro piszą, że np w Samsungach clouding im nie przeszkadza, w Philipsach kiepska jakość SD itd. Potem, ludzie budzą się z ręką w nocniku, bo po przeczytaniu hurra optymistycznych postów, kupują dany sprzęt i lipa, a przecież o lipie nikt nie wspominał, albo twierdził, że nie przeszkadza...ja Ci powiem, ze gdybyś nie wiedział o tych pasach to pewnie byś nie zobaczył.. a tak masz w mózgu zakodowane doszukiwąc się tych pasów, więc na pewno je zobaczysz... ja niestety tez je zobaczyłem , ale staram się ich nie widziec, ne są aż tak znaczne... szkoda nerw
Witam !witam ,w końcu się doczekałem i we wtorek doszedł do mnie ,,42,, 660 , pierwsze wrażenie rewelacyjne, tv piękny, net pięknie chodzi bez problemu a z,,pena,, wszystko mi czyta, 3d ujdzie , ale mam małe ale...matryca niestety ,,lustro,, muszę zasuwać rolety, matryca u mnie na czarnym tle świeci we wszystkich rogach a w prawym górnym to porażka...mój stary lx70 lepiej wypadał..., druga sprawa to nie mogę ogarnąć ,,list,, zrobiłem skana kablówki astry plus hotbirda pozaznaczałem swoje programy wrzuciłem do swojej listy ,,FAV A ,,niby lista jest ,programy moje wybrane są ale jak przerzucam programy dochodzę do ostatniego i następny nie jest pierwszy z mojej listy tylko leci dalej jak z ,,ALL,,
Witam.
Jestem ciekaw jak wygląda u Was efekt smużenia obrazu bo to co jest u mnie to porażka.
Jak tryb w telewizorze bym nie ustawił to zawsze widać irytujące cienie nawet przy mało dynamicznej akcji.
Próbowałem wyłączać wszystkie polepszacze a i tak nie przynosi to żadnego efektu. 3 letni telewizor kolegi pomimo że ma gorsze parametry to obraz daje lepszy.
Sygnał mam z dekodera Vectry, port HDMI ustawiony jest na 1080i
Chciałbym dodać że telewizor ma jeszcze inną wadę, mianowicie na dole matrycy od prawej do lewej cięgnie się ciemny pasek o wysokości od 2 do 4 cm. LG ma się tym zając po Euro (na moją prośbę).
Nic takiego nie zauważyłem albo nie zdążył się zakurzyćCzy ktos z forumowiczow spotkal sie z problemem warstwy kurzu w przestrzeni miedzy szyba a panelem LCD? Mial cos takiego moj znajomy w telewizorze LG (starszy model sprzed ok. 3 lat). Zglosil to na gwarancji i zostalo to wyczyszczone przez serwis. Kurz byl dosc wyraznie widoczny w postaci dwoch smug.