Witam,
rozważam zakup tego telewizora i chciałbym się zapytać jego użytkowników jak ma się sprawa z jakością obrazu, dźwiękiem i ewentualnie jeśli ktoś gra na konsoli/PC z input lagiem w tym modelu. Czy telewizor jest wart zakupu i czy jesteście z niego zadowoleni? Bo muszę przyznać, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie w sklepach.
Z góry dzięki za okazaną pomoc.
Tv mam od 3 dni to niewiele ale muszę powiedzieć że jestem zadowolony.
Jeżeli chodzi o jakość obrazu to podczas oglądania filmów z jakiegoś dysku zewnętrznego to obraz jest idealny, czerń jest czarna wszystko jak być powinno a jeżeli chodzi o oglądanie telewizji to jakość raczej średnia ale to już nie wina telewizora tylko nadawanych programów.
Dźwięk super ale polecam podłączyć jakieś głośniki zewnętrzne efekt na pewno będzie lepszy niż te głośniki z tv
Do tv od mam podłączonego pc i średnio z tego jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o jakieś operacje na komputerze, przeglądanie sieci itp to jest to dla mnie trochę uciążliwe literki są trochę <nie wiem jak to opisać> przeglądanie sieci raczej przyjemne nie jest wolę sobie pc podłączyć do monitora. Może dla tego tak jest że mam pc podłączone przez dvi.....A jeśli chodzi o gry to obraz wygląda pięknie jest po prostu super.
Ogólnie mówiąc to jestem zadowolony z tv i polecam, to dobry wybór