slawek2535
New member
michal77 a jak tam wyglada ten Twoj na scianie ? ok sie prezentuje tv ? patrzac od boku ?
Tak wygląda, tylko ze to nie ścianamichal77 a jak tam wyglada ten Twoj na scianie ? ok sie prezentuje tv ? patrzac od boku ?
Kupiłem dysk 2,5' samsunga 500gb z nadzieją że będzie służył jako dysk VDR do nagrywania, oraz jako miejsce na filmy 3d 1080p które dochodzą do 20gb...a tu dupa.... jak tv sformatuje dysk pod VDR, dla pc ten dysk jest już nieczytelny, przynajmniej takiego ostrzeżenia udzielił mi mój tv. Kolejne rozczarowanie... Idzie to jakoś pogodzić?
na komputerze podziel dysk na 2 partycje i wtedy jedną sformatuj w TV (na niej bedziesz nagrywał z TV) a resztę dysku będziesz miał na wolną na przerzucanie filmów z PC
Sprawdziłeś to? Utworzyłem dwie partycje, tv przed formatowaniem nie dał mi żadnego wyboru. Po zatwierdzeniu sformatował pod dvr cały dysk.na komputerze podziel dysk na 2 partycje i wtedy jedną sformatuj w TV (na niej bedziesz nagrywał z TV) a resztę dysku będziesz miał na wolną na przerzucanie filmów z PC
Daj spokój... To kolejny teoretyk.Sprawdziłeś to?
Ktoś wie jak to rozwiązać? Próbowałem na wielu plikach, popieranie po dwa razy dla pewności, test na różnych pendrivach...Hmm teraz pobrałem Strusia Pędziwiatra 3D ( mała waga pliku ) no i ruszyło. Teraz znowu problem taki że staje w jakimś momencie i leci od nowa. Jak przewijam do przodu,poleci trochę i ta sama historia.
Musiałby najpierw przerwać nagranie, ale jest to możliwe.Czy jak jest zaprogramowanie nagrywanie i w tym czasie ktoś zmienia kanały pilotem może przez to przerwać zaprogramowane nagrywanie? ?