Witajcie.
Chce kupic do salonu ( jakies 4X4m okna od poludnia ) Lcd 42 cale.
Nie jestem bogaty wiec szukam po nizszych polkach.
Do tej pory zainteresowaly mnie nastepujace 3 modele
LG 42ld465
sharp lc42sh7
panasonic tx-L42s20e
Oba trzy widzialem za jakies 1700-1800 zlotych i tyle wlasnie mam zamiar nañ wydac.
Chcialbym prosic was o szybka porade. Ktory z tych trzech modeli jest najlepszy.?
A moze jest jakis inny telewizor w tym zakresie cenowym ktory bylby lepszy od w/w-nionych.
No moglbym dolozyc jeszcze ze 200 zl, najwyzej przez 2 dni sie piwa nie napije
, ale musialoby byc tego warte.
Dodam jeszcze ze bede go uzywal do odbioru telewizji cyfrowej. Narazie mam kablowke ale oczywiscie zmienie to na jakas platforme ktora wykorzysta troche telewizor ( tu takze mile widziane porady)
Oprocz TV bedzie podlaczony komp a jak mi sie spodoba to w przyszlosci moze tez konsola.
Bardzo prosze o szybka reakcje bo strasznie sie napalilem i moze mi minac
Chce kupic do salonu ( jakies 4X4m okna od poludnia ) Lcd 42 cale.
Nie jestem bogaty wiec szukam po nizszych polkach.
Do tej pory zainteresowaly mnie nastepujace 3 modele
LG 42ld465
sharp lc42sh7
panasonic tx-L42s20e
Oba trzy widzialem za jakies 1700-1800 zlotych i tyle wlasnie mam zamiar nañ wydac.
Chcialbym prosic was o szybka porade. Ktory z tych trzech modeli jest najlepszy.?
A moze jest jakis inny telewizor w tym zakresie cenowym ktory bylby lepszy od w/w-nionych.
No moglbym dolozyc jeszcze ze 200 zl, najwyzej przez 2 dni sie piwa nie napije
Dodam jeszcze ze bede go uzywal do odbioru telewizji cyfrowej. Narazie mam kablowke ale oczywiscie zmienie to na jakas platforme ktora wykorzysta troche telewizor ( tu takze mile widziane porady)
Oprocz TV bedzie podlaczony komp a jak mi sie spodoba to w przyszlosci moze tez konsola.
Bardzo prosze o szybka reakcje bo strasznie sie napalilem i moze mi minac
Ostatnia edycja: