mat74 napisał:
hm.....ciekawe?! tymbardziej ze z tego co wiem samsung wykorzystuje procesor panasonica...
a tak na marginesie to z tego co pisales kupiles FUNAI a to przeciez japonska marka.... czyzby jednak ograniczone zaufanie do koreanczykow...?!
Nigdy nie ograniczam się do konkretnych modeli, a później nie przepłacam. Wybrałem Funai z kilku powodów, ale marka to była wada, bo to japońka druga liga. Powody zakupu to cena 499 zł (za cenę bez promocji 999 zł bym nie kupił), bardzo dobre odtwarzanie CD (odtwarza lepiej niż DVD Pioneera 300), ma bardzo solidną budowę, gdyż jest to model bliźniaczy do drogich markowych za 3000 zł (jest osobny temat na forum). gdybym w tyej cenie dostał jednak Samsunga 1600, to z uwagi na rewelacyjny obraz z procesora Chalsea (w 2500 był REON, ten jest Samsunga i podobno jest szybszy). Niestety za 499 zł mogłem dostać Samsunga 1500, niestety model dość stary.
Dlatego polecam obejrzeć ofertę, porównywać modele, ale kupić dopiero przy atrakcyjnej ofercie. Kupiłbym Panasonica 80 gdyby był os Samsunga 3600 trańszy o 100-150 zł.