To myśmy już na ten temat rozmawiali?
Model jazdy a nie model wypadków, hmmm - to są rzeczy NIEROZERWALNIE ze sobą związane.
Sporóbuj przejechać się takim furakiem z GT5P w rzeczywistości - każda banda jest Twoja itd.
I jeśli ma być realizm to musi to oddawać.
To właśnie nazywam realizmem.
Ja wiem, że w gierce sobie śmigacie idealnym torem jazdy w tunelach aerodynamicznych itd. ale z realizmem nie ma to kompletnie nic wspólnego - polecam w realu 600 KM z napędem na tył z powyłączanymi wszelkimi mechanizmami czyli tzw. wersja PRO
Ruszyć jest ciężko a co dopiero utrzymać to w zakręcie 200 km/h kiedy przy depnięciu jeszcze wgniata w fotel a dupa szaleje po drodze.
I bynajmniej nie chodzi mi o żaden tragiczny koniec na szrocie, mam nadzieję, że rozumiecie.
Po tym na co położono w tej grze nacisk właśnie stwierdzam, że do realizmu jest jej niestety bardzo daleko.
I ja nie atakuję wcale GT5P żeby to było jasne
Odnoszę się do tego co zostało do niej dorobione ideologicznie - czyli do realizmu.
Smaga mnie, że to exclusiv na PS3 bo ja mam PS3
i nawet przez dwa dni grałem w tą gierkę.
Mogłem ją kupić będąc w UK ze 15 funiaków ale szkoda mi było aż tyle wydać na coś takiego
@AS
Mi nie chodzi o krytykowanie Twojej osoby, próbuję cały czas odnieść się do tego realizmu dlatego rozmawiam z fanami realizmu
ale niestety w ogóle mnie Wasze słowa nie przekonują.
Co do modelu jazdy to powiedzmy, że jest realny.
Ale na tej zasadzie nie można mówić o realiźmie całej gry.
Proponuję w ogóle tutaj nie rozmawiać o GRID bo pytałem o GT5P
Dziękuję za Wasze wypowiedzi i pozdrawiam,