kominek w 4k (BD & uhd tv stick

Henry

Active member
Bez reklam
...ale mieszkasz w nowym budownictwie ?
Tak, standardowo w całym pionie jest instalacja kominkowa, tyle, że ja u siebie nie wstawiałem, bo w tym miejscu mi nie pasuje, ale sąsiedzi mają....

Plus parę minut do centrum, czyli tzw. lokalizacja. To chyba jedyny argument za mieszkaniem w bloku.
Wystarczy wynieść się do mniejszego miasta ;)
Ja uciekłem z Wrocławia i nie żałuję, a do wrocławskiego rynku mam "krócej" niż mieszkający na peryferyjnych osiedlach :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
...są zgadza się ale też swoje kosztują... różnica jest duża a im większa działka to tym więcej się płaci ..

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Fireplace (2014) [4K UHD Edition]

Fireplace (2014) [4K UHD Edition] Blu-ray 1080p AVC DTS-HD 5.1 -

Osiem kominków, ta wrzuta akurat bez UHD TV Stick ale efekt i tak jest zwłaszcza jak ktoś posiada wspomniany wcześniej ambilight.

2.png

3.png

Film z tej serii z UHD TV Stick:

Best of 4K: UHD Impressions (2012-2014)

Best of 4K: UHD Impressions (2012-2014) Blu-ray 1080p AVC DTS-HD 5.1 -

Kilka widoków w super jakości, bitrate 37.35 Mbps

1.png

2.png

6.png

Jeśli ktoś nie był z wizytą w HD Club to polecam przejrzeć.

Pobieranie z rejestracją lub z kodu hash. Jeśli to też jakiś kłopot to wrzucę pliki torrent na jakiś bezpłatny hosting.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wystarczy wynieść się do mniejszego miasta ;)
Ja uciekłem z Wrocławia i nie żałuję, a do wrocławskiego rynku mam "krócej" niż mieszkający na peryferyjnych osiedlach :)

To się akurat zgadza, podmiejskie lokalizacje mają często gęsto lepsze połączenie z centrum, jak mieszkańcy miasta gdzieś w zawiłych uliczkach z wyjazdem na zakorkowaną ulicę.
Brak basenu, czy salki kinowej to chyba największy ból blokersa, a i garaż przy domu by się przydał do majsterkowania ;)

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Do góry