Pamiętam, jest chyba nawet do dziśMiałem, za dużo baterii pożerało
Kiedyś była jeszcze taka apka na Pc, jedna z pierwszych tego typu.
Lachon się kręcił po pulpicie, siadała na pasku zadań i odstawiała tańce przy ikonach.
VirtuaGirl się to zwało.
Nie wiem czy to dużo czy mało, ale potrzebowałem. To chyba stała oferta. Wczoraj sprawdzałem, też ta cenaKurczę jakoś musiałem przegapić ta ofertę bo z tego co pamietam widziałem za 111 zł ale już się nie załapałem a za 90 to była SUPER OKAZJA !!!
lolek;
W domach wolnostojących wszyscy mamy kominki.
Nie dla przyjemności ale z powodów ekonomicznych.
Palenie drewnem jest najtańszym sposobem grzania "pieczary".
Wizualizacja w UHD to fajne 4K i premiera na runku dystrybucji standardu 4K.
Mam to na FHD. Owszem kilka razy pokazałem a dziś BD leży na strychu.
ps.:
Koleś ma żywe rekiny i piranie w domowym akwarium.
Kosztuje to go 2,5K miesięcznie. Daje radę. Namawiam go na OLED TV.
Ale on TV nie ogląda.
Inny daje za wypas SKODA OCTAWIA 30K. Wariat ? Tak, bo może za to mieć OLED wypas TV w domu.
Lolek a ja się z Tobą nie zgodzęPojechałeś ten film /projekcje nader surowo jakby było to mega zło. Nie wnikam ile to kosztuje i czy warto tyle płacić ...ale mam u siebie na smarcie taką APP, a w niej akwaria...kominki...i dość fajne fotografie HQ z muzyką relaksacyjną w tle.
Lubie sobie w zimowy wieczór odpalić pilotem kominek ...i czytać książkę ...słuchając jak drwa strzelają, a za oknem "kurzy śniegiem " ...lub po prostu się zdrzemnąć ....moja mała córeczka usypiała przy tym jak na żądanie ...lub przy rybkach.
Co z tego mam ....ciekawa poświata/luminacja ..dźwięk i jakaś tam bliżej nie oszacowana atmosfera bez dymu, sadzy i tego że w bloku kominek jest czymś raczej niemożliwym.![]()
O, super, walnijmy sobie po choince do kieszeni i zabierajmy ją wszędzieMam swietny pomysl. Aplikacja z choinka na swieta.
Zgadzam się... zanikają tradycje... Sam przyznaję się, że papierową korespondencję już dawno zamieniłem na maile.O, super, walnijmy sobie po choince do kieszeni i zabierajmy ją wszędzie
A na poważnie; zanika już wysyłanie tradycyjnych kartek na święta, listów... echh
Jeszcze wirtualny seks![]()
To ja już wolę to:
calm.com
Co prawda nie UHD, ale o wiele bardziej relaksujące jak kominek na tv.
25 wyciszających motywów dzwiękowych, a do tego okraszone miłymi dla oka widoczkami: