Witam
Powiek krotko. Nie mam juz sily walczyc ze stereotypani nt. plazm. To jak walka z wiatrakami
Otoz jestem na etapie kupna tv ( na pewno niektorzy uzytkownicy forum mnie znaja bo ich zameczam pytaniami
) i osobiscie jestem za plazmami ale niestety chyba ulegne presji WAF-owi, ktory uparcie twierdzi ze LCD to super a plazma to dno. Dzis a w zasadzie wczoraj byl u nas kolega, ktory tylko dolal oliwy do ognia stwierdzeniem ze plazma jest szkodliwa bo promieniuje...:hmm: Na moje pytanie co ma konkretnie na mysli, stwierdzil, ze tam jest inna technologia niz w LCD i wytwarza sie "szkodliwe promieniowanie" i zeby nie kupować bo mam dwuletniego syna . Nastepny standard, ze plazma ciagnie duzo pradu a w przyszlym roku energia zdrozeje o 25%. Na koniec as z rekawa, ze jak on (kolega) pracowal kiedys w fabryce na przecinarce plazmowej do metalu, to mial dodatek szkodliwy do pensji i ze maszyna ta ciagnela strasznie duzo energii, byla malo wydajana i w koncu ja sprzedali...
No coz ja gdy ewentualnie kupie plazme to blach i pretow nie zamierzam nia ciac...
Pozdrawiam wszystkich lekko zalamany...
Powiek krotko. Nie mam juz sily walczyc ze stereotypani nt. plazm. To jak walka z wiatrakami
No coz ja gdy ewentualnie kupie plazme to blach i pretow nie zamierzam nia ciac...
Pozdrawiam wszystkich lekko zalamany...