I sesyjka godzinna z trójeczką za mną. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to ZAJEBISTY dubbing! Ku*wy lecą na lewo i prawo i wyszło to DOSKONALE. Graficznie jest to tytuł stojący w jednym rzędzie z God of War III czy Uncharted 2. Po prostu poezja na ekranie. Sterowanie z Move jest po prostu genialne, trzeba troche dotarcia i dobrej kalibracji sprzętu, ale precyzja jest tak ogromna, że po prostu nie chce się wracać do pada. Jeśli wyeliminowano w niej nudę z dwójki i poprawiono fabułę to będzie jeden z najlepszych FPSów w jakie grałem. Póki co tytuł mnie oczarował zobaczymy jak bedzie dalej.
Ocena wstępna: 9/10
Powiem jedno,sharp shooter w tej grze rządzi,gra się o wiele wygodniej , celowanie przy odpowiednich ustawieniach nie sprawia już tyle problemów co z samym Move,grałem ponad 4h i nie odczułem zmęczenia ręki ,bardziej bolały mnie oczy od tego śmiesznego 3D i po 2h zmieniłem obraz.Tytuł bardzo grywalny jak napisał już o tym Ogr,dżwięk i dubbing też dają radę,jedynie do czego mogę się przyczepić to grafika , wygląda dobrze ale bez rewelacji.
hmmm ciekawe jedna z najlepszych grafik tej generacji, oprocz uncharted nalezy do killzone 2/3 a ty mowisz bez rewelacji, moze inaczej wskaz mi gre na ps3/x360 oprocz uncharted oczywiscie gdzie masz ta rewelacyjna grafike
P.S rozumiem ze sama stylistyka grafiki/architektruy moze sie nie podobac czy tez paleta kolorow no ale bez przesady
P.S rozumiem ze sama stylistyka grafiki/architektruy moze sie nie podobac czy tez paleta kolorow no ale bez przesady