Killzone 2

Peek

New member
Bez reklam
Seria MGS to nie tylko gra, to piękna historia, która została stworzona na przestrzeni wielu lat, aby w pełni sie nią cieszyc trzena poznać dosyć zawiłą fabułę.

Moim zdaniem Killzone 2 jako pierwsza strzelanka to bardzo dobry wybór, sam zaczynałem od Return to Castle: Wolfenstein. Killzone 2 nadaje się na pierwszą strzelanke, bo jest bardzo prosta idziesz i strzelasz, nie ma jakiejs magii lub jeszcze innych cudaków.

gp2005

New member
benk07 podejżewam że to będzie tak że jak zobaczysz Killzone 2 i zagrasz w pełną wersje to rodzina zostanie odsunięta od konsoli, pozdro :)

benk07

New member
Tylko żona.
Jak gram czy oglądam film to pociechy już śpią. Przynajmniej powinny, bo wszystkie poniżej 10 lat. A nawet jak nie zasną to nie dopuszczę aby oglądały ekran ociekający krwią :wink:

cyber78

Member
Bez reklam
Właśnie przeglądam lutowy PSX, tez z KZ2 na okładce, recenzja dostała 9+ (10,10,9) ale rozwaliło mnie podsumowanie, Wady: średnie AI.
Ja grałem tylko w Demko, kilkanaście razy i jak dla mnie to AI jest na wysokim, jeżeli nie na najwyższym poziomie.
Opinie wielu graczy też skłaniają do tej tezy.
Dlaczego PSX twierdzi, że AI jest średnie? Może nie mieli co napisać i pojechali standardem, bo z treści recenzji wynika, że AI jest zajeb...

dienekes' shade

New member
Przyznam, że i mnie to zdziwiło wobec tego, co widziałem w demie (nigdy nie spotkałem się z takim AI w FPSach, a na tym gatunku zęby zjadłem :cool:) i tego, co wynika z treści samej recenzji.

Nic to, 8 dni do premiery :eek:k:

Ogr

New member
Bez reklam
Jak narazie najlepsze AI spotkałem w serii HALO :eek:k:
W K2 tez jest bardzo dobrze a czy lepiej zobacze w pełnej wersji tym bardziej ze w demku gramy na srednim poziomie więc na wyzszym pewnie będzie jeszcze lepiej :eek:k: :D

mietek099

New member
@ cyber78
Może chodziło o AI kompanów ? BTW, wczoraj dowiedziałem się gdzie w Bydgoszczy będzie można dorwać Killzone'a 2 w dniu premiery (albo wcześniej) za jakieś 189-199 zł. Jak ktoś chce adres to niech mi wyśle PM.

dienekes' shade

New member
Ogrze, słusznie zauważyłeś - po tym co widziałem na "średnim", zapowiada się solidne giercowanie na Elite 8) W PSX Extreme czytałem, że to odpowiednik Weterana w COD WaW. Oby poziom trudności oznaczał super AI i wyjątkową celność przeciwników, a nie deszcz granatów na każdy metr kwadratowy podłogi...

W środę 25ego szturmujemy z Alucardem1984, symultanicznie, MM i Saturn. Zobaczymy, jak będzie z dostępnością i ceną gry. Naturalnie, info wrzucimy na forum :)

Ps. AI kompanów jest ponoć świetne, i choć nie wygra za nas bitwy, jest jednym z najlepszych, jakie do tej pory widziano (recka z GT).

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Nowy magazyn konsolowy !!!
Ciekawe co tam napiszą :) Miał któs okazje czytać jakiś numer ?

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Czytałem jeden i po lekturze n+ czy psx extreme zupełnie mi nie podpasowało. Ale wiem że niektórym się podoba.

dienekes' shade why MM i saturn ? Ja tam uderzam do mad games :D

dienekes' shade

New member
Mad Games jest bliskie memu sercu ;), jako że to mokotowski sklep, ale... w MM i Saturnie gra będzie już 25ego lutego. W przypadku Mad Games i Świata Gier termin premiery jawi się cokolwiek mgliście - odpowiednio - ok. 27ego lub 26 ego lutego. Z doświadczenia wiem, że "różnie to bywa", a wielkie sieci zdają się być solidne...

Ważnym czynnikiem jest, nie oszukujmy się, cena - wydatek rzędu 240 złych za dobry tytuł nie jest problemem, ale kto u diabła lubi przepłacać ? :p 180 zł w Świecie Gier to korzystna oferta. Z drugiej strony, mam w co grać i mimo ogromnego hype' u (u mnie od grudnia 2007 r. :)) mógłbym poczekać kilka dni. Tym samym, jako że do premiera w Saturnie i MM będzie na 2 dni przed pozostałymi sklepami, zrobimy rekonesans :eek:k:

Ogr

New member
Bez reklam
Wiele gier dostałem dzień ,dwa przed premierą :) Pytałem gościa nieoficjalnie mogą być wstanie wysłac tak aby doszła przed 25 .02
Mam nadzieje ze i tym razem tak się stanie ;)

dienekes' shade

New member
:shock::shock::shock: Say whaaaaaat? :shock::shock::shock:

A myślałem, że na fotce z 3 kopiami LBP w garści, przed jej premierą, wyglądałem dobrze :p

Źródło?

Ostatnia edycja:
Do góry